Bir işletim sistemi projesi: DoorOS

Arkadaşlar bana da biraz sahte geldi ama günahına girmeyelim bence. Hem eleştriler biraz saçma gibime geldi. Ama biraz sahte olduğunu ben de sezdim. Ama en azından bir Linux kernelini bile sıfırdan yazmak 5 yıl sürerken 3 ay geçmeden "aaa nerede lan yalancılar" demek bana göre büyük bir yanlış. Bekleyelim öyle görelim bence. Günahına girmeyelim kimsenin.
Kapı diye kernel olmaz arkadaşlar, hayal kurmayın en azından kernel yazabileceğini iddia eden insandan daha yaratıcı bir isim beklersin. Mesela Linus, Linux (Linux is not unix) gibi.
Böyle saçma sapan bir eleştri mi olur? Hem eğer düşünebilseydin, Linux isminin çakması olacağını anlardın. O daha beter. Hem isme göre yargılamak çok yanlış...
Geçen birisi bana bir mesaj göndermiş, mesaj aynen şöyle "Ben GNU/Linux'u bilmiyorum, bana dağıtım yapmayı öğret". Daha GNU/Linux'u bilmeden dağıtım yapmak.
O kişiyi burada küçük düşürmek yerine kendisine bunu söyleyebilirdin? Bir dağıtım yaptın diye insanları küçümsemek senin haddine değil, ayrıyeten aynısını kim yapabilirse yapsın aynısını söylerim.
Çok umutluydum.
Ne yazık ki. İnşallah bu bir sahtekar dolandırıcı değildir de, umutlarımız boşa çıkmaz.

Arkadaş toksisite krizine girmiş herhalde. Gayet kapı diye kernel olmaz arkadaşım, gayet ismi ile yargılarım. Hayatta benim kadar deneyimi olan herkes de mutlaka bunu sorgular. Tersliğini yaşına veriyorum.

Umarım başarılı olursunuz başarılar dilerim kolay gelsin.

Ne yazık ki. İnşallah bu bir sahtekar dolandırıcı değildir de, umutlarımız boşa çıkmaz.
Ne demek istediğinizi anlayamadım ama benim kastettiğim şey Türkiye'nin tamamen kendisine ait bir dağıtımı olmasıydı. Neden herkese ters cevap verdiğinizi anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…