Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.506 Makaleler 3 Çözümler 25 6 Ağustos 2021 #31 Ölümsüzlük sınırsız para.
Amatist ilter Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 172 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer KDE Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #32 Portal 3 Ve 4
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #33 brack dedi: Herkes için "sınırsız dilek hakkı dileyemezsiniz" kuralının kalkması. Genişletmek için tıkla... Sen kullanamayacaksın ama.
brack dedi: Herkes için "sınırsız dilek hakkı dileyemezsiniz" kuralının kalkması. Genişletmek için tıkla... Sen kullanamayacaksın ama.
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.870 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 6 Ağustos 2021 #34 1M Dolarım olsun istediğim hayatı çok rahat kurarım.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.649 Çözümler 24 6 Ağustos 2021 #35 Avrupa'ya gitmek.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 6 Ağustos 2021 #36 Windows Adam dedi: Hocam Türkiye'de ölümsüz olmak ben istemezdim. Genişletmek için tıkla... Biraz sonra para biriktirip giderdim. B 52 Stratofortress dedi: Kim sonsuz bir hayat ister ki? Sevdikleriniz gözlerinizin önünde ölürken yaşamak azap olur. Genişletmek için tıkla... Umurumda değil. İyi bir PC, güzel bir oyun bir de hızlı ve gecikmesi düşük bir internet bağlantısı bana yeter de artar. Troll Face dedi: Ağır bir hastalığa yakalanıp sürünürsün sonra Genişletmek için tıkla... Acı çekmek umurumda değil. 2. cevap hâlâ geçerli.
Windows Adam dedi: Hocam Türkiye'de ölümsüz olmak ben istemezdim. Genişletmek için tıkla... Biraz sonra para biriktirip giderdim. B 52 Stratofortress dedi: Kim sonsuz bir hayat ister ki? Sevdikleriniz gözlerinizin önünde ölürken yaşamak azap olur. Genişletmek için tıkla... Umurumda değil. İyi bir PC, güzel bir oyun bir de hızlı ve gecikmesi düşük bir internet bağlantısı bana yeter de artar. Troll Face dedi: Ağır bir hastalığa yakalanıp sürünürsün sonra Genişletmek için tıkla... Acı çekmek umurumda değil. 2. cevap hâlâ geçerli.
brack Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #37 Windows Adam dedi: Sen kullanamayacaksın ama. Genişletmek için tıkla... Sorun değil en azından herkes kullanabilecek.
Windows Adam dedi: Sen kullanamayacaksın ama. Genişletmek için tıkla... Sorun değil en azından herkes kullanabilecek.
pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 6 Ağustos 2021 #38 Hiçbir şey olmazdı git kardeşim işine derdim.
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #39 AXCHNEER dedi: Biraz sonra para biriktirip giderdim. Umurumda değil. İyi bir PC, güzel bir oyun bir de hızlı ve gecikmesi düşük bir internet bağlantısı bana yeter de artar. Acı çekmek umurumda değil. 2. cevap hâlâ geçerli. Genişletmek için tıkla... Kararlılık.
AXCHNEER dedi: Biraz sonra para biriktirip giderdim. Umurumda değil. İyi bir PC, güzel bir oyun bir de hızlı ve gecikmesi düşük bir internet bağlantısı bana yeter de artar. Acı çekmek umurumda değil. 2. cevap hâlâ geçerli. Genişletmek için tıkla... Kararlılık.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 6 Ağustos 2021 #40 Amatist ilter dedi: Portal 3 ve 4 Genişletmek için tıkla... Aslında ölümsüzlük karşılığında botsuz ve sürekli güncelleme gelen TF3 takas edebilirim. Aslında birkaç yüzyıl yaşarsam TF3 çıkabilir. Ölümsüzlük kalsın.
Amatist ilter dedi: Portal 3 ve 4 Genişletmek için tıkla... Aslında ölümsüzlük karşılığında botsuz ve sürekli güncelleme gelen TF3 takas edebilirim. Aslında birkaç yüzyıl yaşarsam TF3 çıkabilir. Ölümsüzlük kalsın.