Bir Jak Çıkartıldı Uyarısı

Driver yazılımı üzerinden saptamayı engelle şeçeneğini işaretleyin.
Asusun yazılımlarından nefret ediyorum... kulaklık için ROG Armoury 2 anakart için Aura Sync Ekran kartı için Armoury Crate... bir daha Asus ürün tercih etmicem. Driver yazılımında aradım ama oyle bir seçenek yoktu oyunun ortasında sürekli kulaklık gidip duruyordu ben de PC'yi sıfırladım tekrar devam ediyor olursa Asus parçaların hepsini satacağım 😅

Benim kasanın ön taraftaki giriş öyle bir problem yapıyor. İlk başta komple söküyordum anakart bağlantısını. Şu sıralar realtek(tam emin değilim dışarıdayım) driver yazılımı üzerinden ön jack saptamasını engelle tarzı birşey işaretliyorum. Muhtemelen temassızlık problemi var.

Benim kasanın ön taraftaki giriş öyle bir problem yapıyor. İlk başta komple söküyordum anakart bağlantısını. Şu sıralar realtek(tam emin değilim dışarıdayım) driver yazılımı üzerinden ön jack saptamasını engelle tarzı birşey işaretliyorum. Muhtemelen temassızlık problemi var.
Makineyi sıfırlayınca çözüldü, yazılımsal bir problem 3 tane farklı donanım sürücü yazılımı olunca bir birleriyle çakıştı galiba. Ben de dediğiniz gibi inlardan sandım HD Audio portunu komple söktüm gene aynıydı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı