Bir kale daha yıkıldı! Game Pass için büyük zam geldi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Microsoft, Xbox Game Pass aboneliklerinde Türkiye dahil dünya genelinde büyük bir fiyat artışına gitti. Aynı zamanda servis yapısı tamamen yenilendi ve üç farklı abonelik planı duyuruldu. Essential, Premium ve Ultimate olarak yeniden adlandırılan paketler, içerik ve fiyat açısından önemli değişiklikler içeriyor. Böylece Game Pass üzerinden uygun fiyatla oyun oynama dönemi sona erdi.Game Pass fiyatları için […]

Devamı: Bir kale daha yıkıldı! Game Pass için büyük zam geldi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Bu zam değil... Türkiye'de oyunculuk gözümde bitmiştir.

Wöhh. Sonra gel neden oyunculuk gelişmiyor de Türkiye’de.

Abartmışlar, ben CoD için alıyordum. 12 ay alsam, aylığı 449 TL, 5388 TL yapıyor. Bu fiyata direkt oyunu alırım. Tamam, illa ki zam gelecekti fakat bu kadar da olmasın.

@RonPel, fiyat aslında gayet uygun. Yerel fiyatlandırma yaparak güncellemişler. 10 dolar karşılığı 400 TL olunca yapacak bir şey yok. Genel bir zam söz konusu çünkü.

Game Pass'a hiç abone olmadım bu zamana kadar, eğer olursam sadece DLC paketi olmayan iyi oyunlar için olabilirim. Premium AAA sınıfı oyunları standart sürümü ile oynamak eksik oynamak gibi. Micro-transactionların olduğu FPS oyunlarında özellikle para vermeden takılmak, sadece Ultimate sürüm kullanan ve üstüne para yatıran oyuncuların egolarını tatmin eden bot oyunculuğa evriliyor. MS Store'da indirim geldiği zaman Steam'in içinden gelen yerel fiyatlandırma indirimleri var, hatta öyle fiyatlar oluyor ki oyunun premium Edition'u atıyorum 3500TL, Deluxe Edition'a bir indirim yapıyorlar oluyor sana 700-800 küsur lira. Üstüne eksik DLC paketlerini sen mağazadan satın alıyorsun "Premium Edition" oluyor oyun ve yarı fiyatına geliyor. Bu tip cinlikleri takip ettiğimden beri Steam'e dolar yatırmıyorum sanırım 2 yıl oldu.

Tepki koyun Herkesin üyeliklerini kapatması lazım derhal️Tüm dünyada büyük tepki var ve iptal ediyolar, öyle ki siteleri çöktü... Tepki koyun, twitter insta neredeyseni girin iki kelam sövün... Biz böyle sustukça şirketler gırtlağımıza yapışıyolar!!! Microsoft fakir mi? Dünyanın en büyük şirketlerinden biri, devletle ortak çalışıyolar. Enerji ihtiyaçları için hususi baraj yaptırdılar... Windows ile her evdeler! İnsanların bilgileri ellerinde... Bu zam falan değil, birşey çeviriyolar...

Bu oyunların hepsi full+full DLC'li. Steam'den almaya kalkın bakalım ne kadar tutuyor?
Steam'ın indirimli sezonu bile MS Store'dan pahalı sömürün azıcık şurayı.
Steam'de mesela clair obscur Expedition 33 Deluxe 37.79 dolar=1.572 TL %10 indirim koymuş haspalar.
MS Store'daki fiyatına bakın hele:

Game Pass Ultimate'e her ay 800 lira kim para bayılır oyunlar böyle ucuzken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…