Bir kasada 80+ PSU olmaz ise ne olur?

80+ verimliliktir. Yani 100W PSU 80+ ise 80W üzerinde güç verebilir.
Tam tersi olacak. PSU örnek olarak 500W 80+ ise 500W/80.100 (500/verim)x100 yani 625 Watt elektrik çeker ve o ekstra olan ısı olarak yansır. Ama PSU sertifikasızsa yani örneğin %60 verimliliği varsa 500W yerine 833W çeker (tam yükte olduğu süre zarfında bahsediyorum) ve bu da ekstra elektrik faturası ve tabii ki ısı olarak yansır.

alakası yok, Gamepower bir kere çok kaliteli bir markadan bastırıyor ürün, Frisby ve Power Boost'ta ies üründen ürüne göre değişir
GamePower güç kaynakları çinde bile sülalesine sövülen, yabancı forumlarda sahibinin bacısına küfür edildiği "Sohoo" tarafından üretiliyor.

Gamepower güç kaynaklarını Çin'de bile sülalesine sövülen, yabancı forumlarda sahibinin bacısına küfür edildiği "sohoo" tarafından üretiliyor.

Hiç öyle bir şikayet görmedim ve arkadaşlarım da var kullanan hepsi memnun yani sorunsuz Türkiye'deki PSU'ları.

COOLER MASTER Elite V3 600W 120mm Fanlı PSU | ITOPYA benim kasada bulunacak psu bu.
Elite 600W - V3 | Cooler Master psu genel özellikleri.

75 verimlilik yazıyor yani eğer doğruysa tam yükte 600W/75.100 formülünden 800W elektrik çekecek yani. Bu arada bu PSU çok kalitesiz bilginiz olsun. Tehlikeli PSU'lar kısmında bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…