Bir kernel bu kadar mı kötü olur?

Ben direk HDD ile sorun yaşamıyordum. Galiba bazen şanslı kişiler gram sorun yaşamıyor.

Baska bir forumda da kendi isletim sistemini yapip, kendi kernelini yazip mutlu olacaktin Ahmet.

Elbet kernellarin birbirine ustun ve alt oldugu konular var, ama unutma ki bir sistemde kotu calisiyorsa hepsinde kotu calisacak diye bir sey yok.
Windows'u Linux kernel'i ile kullanabiliyorsanız buyurun. Rehber açın da, bende yapayım hatta.
Ama simdi boyle de denmez yani

@TheAny gereksiz bir karşılaştırılma olmuş sanki biraz. Windows amacı belli Linux amacı belli. Windows her yerde çalışması için bir şeyler yapmaya çalışıyor alttan alttan başka şeyler yapıyor falan. Linux ne yapıyor Windows ne eksik yapıyorsa o kısmı tamamlamaya çalışıyor

İki kısımda bana göre güzel ama işlevsellik olarak Windows her türlü evrensel bir işletim sistemi.

Neyse burası Linux vs Windows tartışmasına dönecek ben kaçıyorum.

Windows kurulduğundan beri hiç ayar değişimi yapmamıştım. Durduk yere saçma kasmalar oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…