Bir kişi benimle uğraşıyor

xCheesy99

Decipat
Makaleler
2
Yer
Sweet Home Alabama
Merhaba arkadaşlar. Sınıf grubunda bana ailevi ağır küfür eden bir çocuğa çok tilt oldum ve evine kadar gidip yüzünü gözünü dağıtasım var. Aynı sınıftayız öncelikle. Ben normal bir şekilde yazıyorum sürekli benimle dalga geçme peşinde ve ben uyardığım halde gidip küfür edince gruptan ayrıldım. Discord sunucuma kadar gelip özenti falan diyor Kısacası 3 yaşında bir çocuktan farkı yok. Kendini 20 yaşında sanıyor herkese farklı farklı üstünlük kurmalar falan sonra uyuşturucu meraklısı gibi davranıyor. Sizce ne yapmalıyım? Sallamayıp devam mı edeyim yoksa evine kadar gidip uğraşmak zorunda mı bırakayım kendimi?

Sallayın gitsin. Bunun gibiler bitmez tükenmez.
Benimle de çok dalga geçen çocuk vardı alay etti küçük düşürdü, kısır bırakmaya bile çalıştı.
4 Sene aynı sınıftaydık bir de. Sallayın gitsin aşağılasın zaten kendini belli ediyor kendisi.
Ama o çocuktan az para almamıştım. En az 200₺ tartaklamışımdır daha bile falzadır hatta.
Hala dalga geçenler var sırf Kerimcan Durmaz taklidi yaptık diye "Top, Gay" gibi isimlerle sesleniyorlar. Boş verin gitsin eline ne geçecek dövsen.

Evine kadar gidip "uğraşırsanız" siz haksız duruma düşersiniz. En temizi, ettiği küfürler için hakkında suç duyurusunda bulunmak.

Merak ettiğimden soruyorum, sizin için özelse cevaplamak zorunda değilsiniz. Kaç yaşındasınız?

SS alıp hocaya atsaydın şu an bu konuyu açmak yerine çocuğun disipline gittiğini öğrendiğinden keyifleniyor olurdun.
Biraz daha uğraşırsa ben öyle yapıp eğleneceğim
Hocam 14 yaşındayım. Suç duyurusuna kadar götürmek istemem olayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…