Bir kişi gittiği okula geri gelebilir mi?

Efe3428

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12500h rtx4050
Merhaba. Arkadaşım başka bir yere taşındığı için başka bir liseye geçti. Ama eski lisesine geri gelmek istiyor. e-Okul'dan denediğinde nakil işleminiz kabul edilmemiştir diyor. Ne yapabiliriz?
İki okul da Anadolu lisesi.

Bizim bir arkadaş yapmıştı.

Demek'ki eski okulunda boş yer yok veya başka bir sebepten ötürü gelemiyor okul müdürü ile konuşup bilgi alması daha sağlıklık olacaktır.

Demek'ki eski okulunda boş yer yok veya başka bir sebepten ötürü gelemiyor okul müdürü ile konuşup bilgi alması daha sağlıklık olacaktır.

Hocam her gün deniyordu zaten. Olmazsa müdür ile konuşmayı düşünüyor. Başka bilginiz var mı? OBP ile alan bir lise.

Hocam her gün deniyordu zaten. Olmazsa müdür ile konuşmayı düşünüyor. Başka bilginiz var mı? OBP ile alan bir lise.

Şimdi söyle hocam 2. haftaya girdik ben şuan 11. sınıfım 9. sınıfta ilk liseye gideceğim zaman bende çok nakil aldırtmıştım nakil işlemleri bu hafta kapanacak diye biliyorum ve bir daha kasım'da açılacak o yüzden acele etsin hocayla konuşun giremiyorsa ya sınıflar doludur ya da ondan yüksek opb puanlı kişiler nakil aldırtmıştır OBP puanı ortalaması yükselmiştir okulun.

Teşekkürler hocam umarım olur.

Hocam arkadaş yine denedi ama hep aynı hatayı alıyor.

Alabilir kabul etmeme sebebi, kontenjan bulunmaması olabilir ancak geri dönerse akran zorbalığına uğrayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…