Bir kişi nasıl unutulabilir?

Bu arada, aklımda kaldı fakat rahatız etmiyeyim dedim (gerçekten uğraşmak istemediğimden değil) bence burada haksız olan sizsiniz. Arkadaşınız belli ki biraz bu konuda kötü bir insan. Ne ihaneti? ? Asıl kıza yazık olmuş. Üzüldüm onun adına. Bence gidip bir özür dileyin. Duyguları ile oynamışsınız adeta bence. İstemiyorsanız konuşmayın ama, yine de özür dileyin.

Bu arada, isteği kabul etmeme sebebiniz, ben yanlış kişiye istek gönderiyormuşum aylardır xd.

Hocam kendisi asıl benle oynadı eskiden kötü olduğumu kabullendim zaten, kendiside gördü ama 4 gündür enerjimi sömürdü.

Bak dostum kendisinden hoşlanıyorum ben kendiside biliyor zaten baya hoşuna gitti ama malum olmuyor zaten neyse, başka biriyle konuşamıyorsun yani sevgilin var gibi ama değil serbest değilsin kendisi bas bas flörtünün olduğunu söylüyor ben ise tek takıldığımdan bahsediyorum ben başkası ile konuşunca olay patlıyor işin ironik tarafı kıza açıldım tekrardan ve rahatladım nedeni ise ulaşılamaz görmek şuan herhangi bir kızdan farkı yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…