Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir karsi cinsi, bakin(okuyun) burasi cok onemli; Nefes almasinin yeterli oldugunu bilerek sevin.

Kaybedecek bir seyiniz olmaz yani. Sevgi gercek olabilir ama ask yalan.

O ana kadar ona yuklenmis tum anlamlar anlamini yitirir; ne hissedecegini, nasıl davranacagini bilemez insan.

Son düzenleyen: Moderatör:
6 ayda çok şey tecrübe ettim arkadaşlar, gerçekten o 6 ayda sadece kendimi severek birçok şey kazandım. Size de tavsiye ederim.

6 ayda çok şey tecrübe ettim arkadaşlar, gerçekten o 6 ayda sadece kendimi severek birçok şey kazandım. Size de tavsiye ederim.

Hocam sürekli olarak üzüntülü şarkılar dinleyerek kendimi zorla depresyona sokuyorum, hoşuma gidiyor. Bu durumdan kurtulamıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.

@umut6494818, sorunun nedir? Biraz detaylandırabilirsen yardımcı oluyum.

Hocam kimseye çok bağlanmak istemiyorum, yalnız olmak istiyorum fakat yapamıyorum. Yalnız kalınca hemen birilerinin yanına gidiyorum yine yalnız hissediyorum. Bir parçam yalnızlıktan kurtulmak istiyor diğer parçam ise yalnızlık iyidir diyor. Çok aradayım.

@umut6494818, inşallah hep seninle de olmaya devam eder.

Kendime verdiğim sözü hala tutmaya devam ediyorum, gelip geçici dünyada kimsenin beni üzemeyeceğini düşünüyorum. Sizde üzdürmeyin kendinizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…