Ahmet Yusf Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #1 Monitör Casper Excalibur M.E238FHD G Monitörümün bir kısmı kırıldı ve bu sebepten montörümün kırılmayan kısımlarını kullanmak istiyorum. Bu mümkün mü? Mümkünse nasıl yapabilirim?
Monitörümün bir kısmı kırıldı ve bu sebepten montörümün kırılmayan kısımlarını kullanmak istiyorum. Bu mümkün mü? Mümkünse nasıl yapabilirim?
3 375274 Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 4.515 Makaleler 4 Çözümler 6 16 Ağustos 2023 #2 Ahmet Yusf dedi: Monitörümün bir kısmı kırıldı ve bu sebepten montörümün kırılmayan kısımlarını kullanmak istiyorum. Bu mümkün mü? Mümkünse nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Nasıl kırdınız? Tekrar kırılmayacak gibiyse bir ihtimal olabilir. Kırığın durumuna da bağlı. Son düzenleme: 16 Ağustos 2023
Ahmet Yusf dedi: Monitörümün bir kısmı kırıldı ve bu sebepten montörümün kırılmayan kısımlarını kullanmak istiyorum. Bu mümkün mü? Mümkünse nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Nasıl kırdınız? Tekrar kırılmayacak gibiyse bir ihtimal olabilir. Kırığın durumuna da bağlı.