Yumemi Yumemite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 8 Kasım 2021 #151 bilgisayar noobu dedi: İlk kez bir kız yazdı diye sevindim, yazan kıza bak. Bu hayatta gülmek haram bize Genişletmek için tıkla... Ben de eskiden öyle düşünüyordum. Ta ki sınıfta ileri de sevgilim olacak kızla tanışana kadar.
bilgisayar noobu dedi: İlk kez bir kız yazdı diye sevindim, yazan kıza bak. Bu hayatta gülmek haram bize Genişletmek için tıkla... Ben de eskiden öyle düşünüyordum. Ta ki sınıfta ileri de sevgilim olacak kızla tanışana kadar.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #152 bilgisayar noobu dedi: İlk kez bir kız yazdı diye sevindim, yazan kıza bak. Bu hayatta gülmek haram bize Genişletmek için tıkla... Size bu lazım hocam This is sadrazam Power
bilgisayar noobu dedi: İlk kez bir kız yazdı diye sevindim, yazan kıza bak. Bu hayatta gülmek haram bize Genişletmek için tıkla... Size bu lazım hocam This is sadrazam Power
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 8 Kasım 2021 #153 erme dedi: Nereden bildiniz? Genişletmek için tıkla... Ben bilirim
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #154 Üzülme bana da engelledigim kişi farklı bir hesaptan yazmıştı anlamasam bile engellemistim yani yenilik yok tekrar tekrar aynı kişi.
Üzülme bana da engelledigim kişi farklı bir hesaptan yazmıştı anlamasam bile engellemistim yani yenilik yok tekrar tekrar aynı kişi.
Yumemi Yumemite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 8 Kasım 2021 #155 erme dedi: Nereden bildiniz? Genişletmek için tıkla... Bilmek için dahi olmaya gerek yok.
Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.139 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #156 Bir şey yazmamış ki yürü aslanım bu kıza.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 8 Kasım 2021 #157 walter wick dedi: Size bu lazım hocam This is sadrazam Power Eki Görüntüle 1209796 Genişletmek için tıkla... Denediniz mi? İşe yarıyor mu? Yarıyorsa link atar mısınız? (!)
walter wick dedi: Size bu lazım hocam This is sadrazam Power Eki Görüntüle 1209796 Genişletmek için tıkla... Denediniz mi? İşe yarıyor mu? Yarıyorsa link atar mısınız? (!)
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #158 walter wick dedi: Size bu lazım hocam This is sadrazam Power Eki Görüntüle 1209796 Genişletmek için tıkla... Bu seni şahlandiracaktir Vio dedi: Bir şey yazmamış ki yürü aslanım bu kıza. Genişletmek için tıkla... Bu bir hata olur.
walter wick dedi: Size bu lazım hocam This is sadrazam Power Eki Görüntüle 1209796 Genişletmek için tıkla... Bu seni şahlandiracaktir Vio dedi: Bir şey yazmamış ki yürü aslanım bu kıza. Genişletmek için tıkla... Bu bir hata olur.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 6.912 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #159 bilgisayar noobu dedi: İlk kez bir kız yazdı diye sevindim, yazan kıza bak. Bu hayatta gülmek haram bize Genişletmek için tıkla... Sadece bir kıza bağlanarak böyle düşünüyorsan, işimiz zor seninle. Karalara bağlıyorsunuz hemen. Bir kız için bu kadar üzülmeyin. Yazdı, oldu bitti. Sana göre değilmiş demek ki. Her kız senin kafa dengin değil ya.
bilgisayar noobu dedi: İlk kez bir kız yazdı diye sevindim, yazan kıza bak. Bu hayatta gülmek haram bize Genişletmek için tıkla... Sadece bir kıza bağlanarak böyle düşünüyorsan, işimiz zor seninle. Karalara bağlıyorsunuz hemen. Bir kız için bu kadar üzülmeyin. Yazdı, oldu bitti. Sana göre değilmiş demek ki. Her kız senin kafa dengin değil ya.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #160 Paul Walker dedi: Bu seni şahlandiracaktir Bu bir hata olur. Genişletmek için tıkla... erme dedi: Denediniz mi? İşe yarıyor mu? Yarıyorsa link atar mısınız? (!) Genişletmek için tıkla... Evet hocam yarıyor günde 4 kez kullanıyorum
Paul Walker dedi: Bu seni şahlandiracaktir Bu bir hata olur. Genişletmek için tıkla... erme dedi: Denediniz mi? İşe yarıyor mu? Yarıyorsa link atar mısınız? (!) Genişletmek için tıkla... Evet hocam yarıyor günde 4 kez kullanıyorum