ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Kasım 2021 #211 Silinen üye dedi: Ne yapıyorsun yazmış. Ben de seni ödev falan yazdım öyle gidiyor hafif hafif konular değişiyor. Bir yandan o bir yandan bu konu Genişletmek için tıkla... Sorsana arkadaşı falan var mıymış @bilgisayar noobu ayarlarız belki.
Silinen üye dedi: Ne yapıyorsun yazmış. Ben de seni ödev falan yazdım öyle gidiyor hafif hafif konular değişiyor. Bir yandan o bir yandan bu konu Genişletmek için tıkla... Sorsana arkadaşı falan var mıymış @bilgisayar noobu ayarlarız belki.
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 8 Kasım 2021 #212 Akşam akşam güldürdünüz
Yumemi Yumemite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 8 Kasım 2021 #213 bilgisayar noobu dedi: Seni mi Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım. Otomatik mi yazdı? Düzelttim şimdi.
bilgisayar noobu dedi: Seni mi Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım. Otomatik mi yazdı? Düzelttim şimdi.
laer but sad Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 240 Çözümler 3 8 Kasım 2021 #214 ırmakovski dedi: Sorsana arkadaşı falan var mıymış @bilgisayar noobu ayarlarız belki. Genişletmek için tıkla... Artık başı bağlı onun gerek yok.(!)
ırmakovski dedi: Sorsana arkadaşı falan var mıymış @bilgisayar noobu ayarlarız belki. Genişletmek için tıkla... Artık başı bağlı onun gerek yok.(!)
gksl3539 Femtopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 16 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek petshop işletmecisi 8 Kasım 2021 #215 Taktik maktik yok kardeşim bam bam bam allah ne verdiyse yürü.
Yumemi Yumemite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 8 Kasım 2021 #216 ırmakovski dedi: Sorsana arkadaşı falan var mıymış @bilgisayar noobu ayarlarız belki. Genişletmek için tıkla... Kardeşi var diye biliyorum. Daha doğrusu ablası.
ırmakovski dedi: Sorsana arkadaşı falan var mıymış @bilgisayar noobu ayarlarız belki. Genişletmek için tıkla... Kardeşi var diye biliyorum. Daha doğrusu ablası.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 8 Kasım 2021 #217 laer but sad dedi: Artık başı bağlı onun gerek yok.(!) Genişletmek için tıkla... Sadrazam mı oldum?
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #218 22 sayfa ne konuştuk acaba. bilgisayar noobu dedi: Sadrazam mı oldum? Genişletmek için tıkla... Sen Power oldun kardesim.
22 sayfa ne konuştuk acaba. bilgisayar noobu dedi: Sadrazam mı oldum? Genişletmek için tıkla... Sen Power oldun kardesim.
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Kasım 2021 #219 Silinen üye dedi: Kardeşi var diye biliyorum. Daha doğrusu ablası. Genişletmek için tıkla... Zaten büyük seviyordu @bilgisayar noobu.
Silinen üye dedi: Kardeşi var diye biliyorum. Daha doğrusu ablası. Genişletmek için tıkla... Zaten büyük seviyordu @bilgisayar noobu.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 8 Kasım 2021 #220 Silinen üye dedi: Kardeşi var diye biliyorum. Daha doğrusu ablası. Genişletmek için tıkla... Bacanak oluruz. Kötü mü ırmakovski dedi: Zaten büyük seviyordu @bilgisayar noobu. Genişletmek için tıkla... Aman hocam büyük falan konu başka yere çekilmesin. Olgun diyelim
Silinen üye dedi: Kardeşi var diye biliyorum. Daha doğrusu ablası. Genişletmek için tıkla... Bacanak oluruz. Kötü mü ırmakovski dedi: Zaten büyük seviyordu @bilgisayar noobu. Genişletmek için tıkla... Aman hocam büyük falan konu başka yere çekilmesin. Olgun diyelim