B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 8 Kasım 2021 #31 Lycus dedi: Lolita yazısını gördükten sonra troll olduğunu anladığıma göre size hayırlı işler. Genişletmek için tıkla... Kanıt da gösterebilirim isterseniz. Açtığım 1 tane konu bile troll değil. Hayatımda ilk kez Lolita'yı duydum.
Lycus dedi: Lolita yazısını gördükten sonra troll olduğunu anladığıma göre size hayırlı işler. Genişletmek için tıkla... Kanıt da gösterebilirim isterseniz. Açtığım 1 tane konu bile troll değil. Hayatımda ilk kez Lolita'yı duydum.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.737 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Kasım 2021 #32 Theguywholikestanks dedi: hocam dayanmak zorundasınız maalesef. Arkadaş zaten forumu aşk konusu açmak için kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi konuyu görünce diyecek bir şey bulamadım.
Theguywholikestanks dedi: hocam dayanmak zorundasınız maalesef. Arkadaş zaten forumu aşk konusu açmak için kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi konuyu görünce diyecek bir şey bulamadım.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #33 Tilt birisi gibi ama siz bilirsiniz tabii. Bir de tanımıyorsunuz eğer ciddi değilsen zaten o da ciddi birisi gibi değil hevesini alırsin.
Tilt birisi gibi ama siz bilirsiniz tabii. Bir de tanımıyorsunuz eğer ciddi değilsen zaten o da ciddi birisi gibi değil hevesini alırsin.
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Kasım 2021 #34 bilgisayar noobu dedi: Kanıt da gösterebilirim isterseniz. Açtığım 1 tane konu bile troll değil. Hayatımda ilk kez Lolita'yı duydum. Genişletmek için tıkla... Nedir sizin bu aşktan çektiğiniz.
bilgisayar noobu dedi: Kanıt da gösterebilirim isterseniz. Açtığım 1 tane konu bile troll değil. Hayatımda ilk kez Lolita'yı duydum. Genişletmek için tıkla... Nedir sizin bu aşktan çektiğiniz.
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 8 Kasım 2021 #35 Nasıl? Nefes alan bir insan, sana mesaj mı yazdı? Bence kız bir bot, lütfen Kaspersky ile cihazlarınızı taratın.
Nasıl? Nefes alan bir insan, sana mesaj mı yazdı? Bence kız bir bot, lütfen Kaspersky ile cihazlarınızı taratın.
Rob Halford Decipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 1.365 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #36 bilgisayar noobu dedi: Hayır duanız sayesinde <3 Genişletmek için tıkla... Keşke normal bi' kız olmasını da dileseymişim . Siz yine de biraz takılın bence.
bilgisayar noobu dedi: Hayır duanız sayesinde <3 Genişletmek için tıkla... Keşke normal bi' kız olmasını da dileseymişim . Siz yine de biraz takılın bence.
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 8 Kasım 2021 #37 The Shorekeeper dedi: Vallahi konuyu görünce diyecek bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Siz bir de arkadaşın açtığı diğer aşk konularına bakın eliniz ayağınız titrer hocam.
The Shorekeeper dedi: Vallahi konuyu görünce diyecek bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Siz bir de arkadaşın açtığı diğer aşk konularına bakın eliniz ayağınız titrer hocam.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 8 Kasım 2021 #38 Rob Halford dedi: Keşke normal bi' kız olmasını da dileseymişim . Siz yine de biraz takılın bence. Genişletmek için tıkla... Hahaha. Hocam bi' duanızı daha isterim
Rob Halford dedi: Keşke normal bi' kız olmasını da dileseymişim . Siz yine de biraz takılın bence. Genişletmek için tıkla... Hahaha. Hocam bi' duanızı daha isterim
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #39 Kızın direkt gel beraber bir şeyler izleyelim demesi açıkçası bana garip geldi. Bir gün bir başkasına da diyebilir. O tarz kızlara güvenmeni önermiyorum.
Kızın direkt gel beraber bir şeyler izleyelim demesi açıkçası bana garip geldi. Bir gün bir başkasına da diyebilir. O tarz kızlara güvenmeni önermiyorum.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.737 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Kasım 2021 #40 ırmakovski dedi: Nedir sizin bu aşktan çektiğiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır aşk @bilgisayar noobu 'ndan çekiyor.
ırmakovski dedi: Nedir sizin bu aşktan çektiğiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır aşk @bilgisayar noobu 'ndan çekiyor.