Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #61 Heunzey dedi: Ergen olduğunuzu düşünmemeniz saçma insan 30 yaşına kadar ergenliğini sürdürür sonradan yetişkin olur. Genişletmek için tıkla... Ergenlikten kastı yani anlatamam ama ergen var ergen var şimdi.
Heunzey dedi: Ergen olduğunuzu düşünmemeniz saçma insan 30 yaşına kadar ergenliğini sürdürür sonradan yetişkin olur. Genişletmek için tıkla... Ergenlikten kastı yani anlatamam ama ergen var ergen var şimdi.
L Lycus Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.548 Makaleler 1 Çözümler 8 8 Kasım 2021 #62 bilgisayar noobu dedi: Ergen olduğumu düşünmüyorum. Tabii ki sizin kararınız. Çoğu zaman ortamlarda olgun dediğimiz 30+ kadınları güldürebiliyorum. Genç kızlar bana gelmiyor nedense. Genişletmek için tıkla... 10-19 yaş arası ergenlik dönemi olarak geçiyor diye biliyorum araştırarak öğrenebilirsiniz siz de. Yani yaşınıza göre şu an hala ergensiniz.
bilgisayar noobu dedi: Ergen olduğumu düşünmüyorum. Tabii ki sizin kararınız. Çoğu zaman ortamlarda olgun dediğimiz 30+ kadınları güldürebiliyorum. Genç kızlar bana gelmiyor nedense. Genişletmek için tıkla... 10-19 yaş arası ergenlik dönemi olarak geçiyor diye biliyorum araştırarak öğrenebilirsiniz siz de. Yani yaşınıza göre şu an hala ergensiniz.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 8 Kasım 2021 #63 ırmakovski dedi: Hocam sizin zevkleriniz beni her gün şaşırtıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi zevk değil. Gerçek bu. Bende istemez miyim yaşıtlarımı güldürebileyim?
ırmakovski dedi: Hocam sizin zevkleriniz beni her gün şaşırtıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi zevk değil. Gerçek bu. Bende istemez miyim yaşıtlarımı güldürebileyim?
4 401533 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 8 Kasım 2021 #64 bilgisayar noobu dedi: Nihai amacım yurt dışına çıkmak. Neden böyle deiğinizi anlamadım Genişletmek için tıkla... M..f kankaa.
bilgisayar noobu dedi: Nihai amacım yurt dışına çıkmak. Neden böyle deiğinizi anlamadım Genişletmek için tıkla... M..f kankaa.
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Kasım 2021 #65 bilgisayar noobu dedi: Hocam vallahi zevk değil. Gerçek bu. Bende istemez miyim yaşıtlarımı güldürebileyim? Genişletmek için tıkla... Aslında sizin aşkla bir probleminiz yok ama neyse çok araştırmamak lazım.
bilgisayar noobu dedi: Hocam vallahi zevk değil. Gerçek bu. Bende istemez miyim yaşıtlarımı güldürebileyim? Genişletmek için tıkla... Aslında sizin aşkla bir probleminiz yok ama neyse çok araştırmamak lazım.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #66 Discorddan bu konuya devam edelim bence .
Yumemi Yumemite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 8 Kasım 2021 #67 ırmakovski dedi: Hocam sizin zevkleriniz beni her gün şaşırtıyor. Genişletmek için tıkla... Harbiden öyle.
ırmakovski dedi: Hocam sizin zevkleriniz beni her gün şaşırtıyor. Genişletmek için tıkla... Harbiden öyle.
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 8 Kasım 2021 #68 401533 dedi: M..f kankaa. Genişletmek için tıkla... Öyle açık açık söylenirmi o hocam.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.000 Çözümler 25 8 Kasım 2021 #69 401533 dedi: M. F kankaa. Genişletmek için tıkla... Hayati m...F'ler için yaşa! (!)
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #70 ırmakovski dedi: Hocam sonunda bulmuşsunuz bir tane, bence sizin yarı yolda bırakacak bir kız gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Geçen konuda kısmetini açtık. Aşk konularından emekli oldu arkadaş. Yolun açık olsun paşam!
ırmakovski dedi: Hocam sonunda bulmuşsunuz bir tane, bence sizin yarı yolda bırakacak bir kız gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Geçen konuda kısmetini açtık. Aşk konularından emekli oldu arkadaş. Yolun açık olsun paşam!