SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 7 Eylül 2022 #11 İhtiyaç kız konusu da ergenlik falan demek incellikden başka bir şey değil agam.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.893 Çözümler 2 Yer İzmir 7 Eylül 2022 #12 GTİCİ dedi: kaç dkda akmalı Genişletmek için tıkla... Valla hocam en az 10-15 dk konu iyice şeye döndü internetten bakın siz ona. SeanStrickland dedi: İhtiyaç kız konusu da ergenlik falan demek incellikden başka bir şey değil agam. Genişletmek için tıkla... Ergenlik zaten hormonlardan?
GTİCİ dedi: kaç dkda akmalı Genişletmek için tıkla... Valla hocam en az 10-15 dk konu iyice şeye döndü internetten bakın siz ona. SeanStrickland dedi: İhtiyaç kız konusu da ergenlik falan demek incellikden başka bir şey değil agam. Genişletmek için tıkla... Ergenlik zaten hormonlardan?
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 7 Eylül 2022 #13 @LEGEND.35 30 yaşındaki adam da istiyor hayat boyu bakir mi takılsın adam ha inanç falan diyosan mastürbasyon da haram.
@LEGEND.35 30 yaşındaki adam da istiyor hayat boyu bakir mi takılsın adam ha inanç falan diyosan mastürbasyon da haram.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.893 Çözümler 2 Yer İzmir 7 Eylül 2022 #14 SeanStrickland dedi: @LEGEND.35 30 yaşındaki adam da istiyor hayat boyu bakir mi takılsın adam ha inanç falan diyosan mastürbasyon da haram. Genişletmek için tıkla... En kolay yolu o zaman eskorta gitsin adam istekliyse her şey hormonlar ve ergenlik olay bu.
SeanStrickland dedi: @LEGEND.35 30 yaşındaki adam da istiyor hayat boyu bakir mi takılsın adam ha inanç falan diyosan mastürbasyon da haram. Genişletmek için tıkla... En kolay yolu o zaman eskorta gitsin adam istekliyse her şey hormonlar ve ergenlik olay bu.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 7 Eylül 2022 #15 @LEGEND.35 30 yaşında adam da istiyor doğal yani onu diyoz man bu gidisle senin yol sağ elle evlilik man. Normal yani eğer hetero bir adamda birinden hoslanmasi. Hormon doğru da adam napsin östrojen mi bassın istememek için.
@LEGEND.35 30 yaşında adam da istiyor doğal yani onu diyoz man bu gidisle senin yol sağ elle evlilik man. Normal yani eğer hetero bir adamda birinden hoslanmasi. Hormon doğru da adam napsin östrojen mi bassın istememek için.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.893 Çözümler 2 Yer İzmir 7 Eylül 2022 #16 SeanStrickland dedi: @LEGEND.35 30 yaşında adam da istiyor doğal yani onu diyoz man bu gidisle senin yol sağ elle evlilik man. Normal yani eğer hetero bir adamda birinden hoslanmasi. Hormon doğru da adam napsin östrojen mi bassın istememek için. Genişletmek için tıkla... Doğal kardeşim zaten yapay mi dedim evlilik düşünmüyorum ben hormonlar var yani bu konuda bisey de demedim ne alaka.
SeanStrickland dedi: @LEGEND.35 30 yaşında adam da istiyor doğal yani onu diyoz man bu gidisle senin yol sağ elle evlilik man. Normal yani eğer hetero bir adamda birinden hoslanmasi. Hormon doğru da adam napsin östrojen mi bassın istememek için. Genişletmek için tıkla... Doğal kardeşim zaten yapay mi dedim evlilik düşünmüyorum ben hormonlar var yani bu konuda bisey de demedim ne alaka.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 7 Eylül 2022 #17 @LEGEND.35 adama kızi boşver asıl diyosun ondan yazdım.
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 7 Eylül 2022 #18 SeanStrickland dedi: @LEGEND.35 adama kızi boşver asıl diyosun ondan yazdım. Genişletmek için tıkla... Boşver bu herkese aynı şeyi diyor ya gay ya da kıskanç.
SeanStrickland dedi: @LEGEND.35 adama kızi boşver asıl diyosun ondan yazdım. Genişletmek için tıkla... Boşver bu herkese aynı şeyi diyor ya gay ya da kıskanç.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.893 Çözümler 2 Yer İzmir 7 Eylül 2022 #19 SeanStrickland dedi: @LEGEND.35 adama kızi boşver asıl diyosun ondan yazdım. Genişletmek için tıkla... Asıl falan demiyorum kardeş nerenle okuyorsun öbür yolu da var diyorum.
SeanStrickland dedi: @LEGEND.35 adama kızi boşver asıl diyosun ondan yazdım. Genişletmek için tıkla... Asıl falan demiyorum kardeş nerenle okuyorsun öbür yolu da var diyorum.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 7 Eylül 2022 #20 89666 dedi: Boşver bu herkese aynı şeyi diyor ya gay ya da kıskanç. Genişletmek için tıkla... Gayim dese yada asexsuel anlarım da verdiği tavsiye komik.
89666 dedi: Boşver bu herkese aynı şeyi diyor ya gay ya da kıskanç. Genişletmek için tıkla... Gayim dese yada asexsuel anlarım da verdiği tavsiye komik.