S Saox Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #1 Sevdiğim kız var takıntılı olduğum daha doğrusu onun arkadaşı durmadan bana yürüyor ama ben istemiyorum ne yapmalıyım? Kırmak istemiyorum cidden.
Sevdiğim kız var takıntılı olduğum daha doğrusu onun arkadaşı durmadan bana yürüyor ama ben istemiyorum ne yapmalıyım? Kırmak istemiyorum cidden.
efearda29 Femtopat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 15 14 Ağustos 2024 #2 Saox dedi: Sevdiğim kız var takıntılı olduğum daha doğrusu onun arkadaşı durmadan bana yürüyor ama ben istemiyorum ne yapmalıyım? Kırmak istemiyorum cidden. Genişletmek için tıkla... İstiyorsan Marc Antony tiradı gibi yaz her türlü kırılacak o kız ne kadar erken o kadar iyi.
Saox dedi: Sevdiğim kız var takıntılı olduğum daha doğrusu onun arkadaşı durmadan bana yürüyor ama ben istemiyorum ne yapmalıyım? Kırmak istemiyorum cidden. Genişletmek için tıkla... İstiyorsan Marc Antony tiradı gibi yaz her türlü kırılacak o kız ne kadar erken o kadar iyi.
ayberkmv1 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #3 İmkansız.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 15 Ağustos 2024 #4 Sen kirmak istemedikce daha da is daha da uzar kiz daha da cok kirilir. Hic uzatmadan direkt reddet.
Skolp Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 1.174 Çözümler 22 Yer İstanbul 15 Ağustos 2024 #5 Nazikçe istemediğini söyle. Ayrıca kızın sizi sevdiğini nasıl anladınız? Belki arkadaşça yaklaşıyor? Belki de pick me?
Nazikçe istemediğini söyle. Ayrıca kızın sizi sevdiğini nasıl anladınız? Belki arkadaşça yaklaşıyor? Belki de pick me?
barisakarsu Hectopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 2.162 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop GPU: RTX 4050 CPU: Ryzen 7 7435HS RAM: 16 GB SDD: 1 TB + 512 GB Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #6 Skolp dedi: Nazikçe istemediğini söyle. Ayrıca kızın sizi sevdiğini nasıl anladınız? Belki arkadaşça yaklaşıyor? Belki de pick me? Genişletmek için tıkla... Pick me'lerden bıktık artık.
Skolp dedi: Nazikçe istemediğini söyle. Ayrıca kızın sizi sevdiğini nasıl anladınız? Belki arkadaşça yaklaşıyor? Belki de pick me? Genişletmek için tıkla... Pick me'lerden bıktık artık.
S Saox Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #7 Skolp dedi: Nazikçe istemediğini söyle. Ayrıca kızın sizi sevdiğini nasıl anladınız? Belki arkadaşça yaklaşıyor? Belki de pick me? Genişletmek için tıkla... Uzatılmış günaydın mesajları sadece flört ve sevgililer için gönderilen Reelsler ve cinsel şaka.
Skolp dedi: Nazikçe istemediğini söyle. Ayrıca kızın sizi sevdiğini nasıl anladınız? Belki arkadaşça yaklaşıyor? Belki de pick me? Genişletmek için tıkla... Uzatılmış günaydın mesajları sadece flört ve sevgililer için gönderilen Reelsler ve cinsel şaka.