Bir kız neden bakış atar?

• Konuyu başlatan xvyz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 501

xvyz

Centipat
Daha fazla  
Okulda bir kız var, günde 10 kere falan göz göze geliyoruz. Bir iki kere bakışlarımızı kaçırmaktan da öteye gitti. Ve birçok defa arkam dönükken bana baktığını gördüm. Ama yanından geçerken ya da beni gördüğünde sanki rahatsız olmuş gibi davranıp bana belli edecek şekilde oflayıp püflüyor. Bu şekilde yanımdan geçip gidiyor. Birkaç defa kısa, bir defa da uzun bir şekilde konuştuk .[Konuşurken durmadan gözümün içine bakıp gülüyordu. Birkaç kere de zekama iltifat etti. (Genel olarak çevremde asosyal ve zeki biri olarak tanınıyorum.)] Sizce seviyor mu?

Okulda bir kız var, günde 10 kere falan göz göze geliyoruz. Bir iki kere bakışlarımızı kaçırmaktan da öteye gitti. Ve birçok defa arkam dönükken bana baktığını gördüm. Ama yanından geçerken ya da beni gördüğünde sanki rahatsız olmuş gibi davranıp bana belli edecek şekilde oflayıp püflüyor. Bu şekilde yanımdan geçip gidiyor. Birkaç defa kısa, bir defa da uzun bir şekilde konuştuk.[Konuşurken durmadan gözümün içine bakıp gülüyordu. Birkaç kere de zekama iltifat etti. (Genel olarak çevremde asosyal ve zeki biri olarak tanınıyorum.)] sizce seviyor mu?

Bakışlara anlam yükleme. Eğer seviyorsan açıl. Bakışarak bir yere gelemezsiniz.

Okulda bir kız var, günde 10 kere falan göz göze geliyoruz. Bir iki kere bakışlarımızı kaçırmaktan da öteye gitti. Ve birçok defa arkam dönükken bana baktığını gördüm. Ama yanından geçerken ya da beni gördüğünde sanki rahatsız olmuş gibi davranıp bana belli edecek şekilde oflayıp püflüyor. Bu şekilde yanımdan geçip gidiyor. Birkaç defa kısa, bir defa da uzun bir şekilde konuştuk.[Konuşurken durmadan gözümün içine bakıp gülüyordu. Birkaç kere de zekama iltifat etti. (Genel olarak çevremde asosyal ve zeki biri olarak tanınıyorum.)] sizce seviyor mu?

Bakışlarına anlam yüklüyorsanız demek ki aşıksınız gidin açılın ya o da aşık ya da umut verip sonra ben aşık değildim diyecek ama her kız böyle değil tabiki açılmanızdan yanayım.

Sorarak öğrenebilir.

Dostum bir süre daha muhabbet et. Ondan sonra bir yerde duygularını paylaş.

Pardon bir süre aktif olmamadım. Ben zaten bu kızı seviyorum sevmesem onunla ilgili konu açma zahmetine neden katlanayım. Benim kız beni sevdiğiyle ilgili bir umudum da daha yeni konuşmaya başladığımızda (arkadaşı konuşurken görmemişti) bir kez yanlarından geçerken imalı imalı beni durdurup kızın ismini söylemişti (bu arkadaşı ne zaman beni görse garip garip bakıyor) geçen hemen karşıdaki bankta tek başıma oturmuştum bu sefer de arkadaşları normal bir şekilde otuturken yüzünü sağ tarafa doğru dönüp saçlarıyla oynamaya başlamıştı. Biliyorum fazla kendime umut veriyorum ve detaylara takılıyorum ama fazla anım yok ki ne yapayım.

Pardon bir süre aktif olmamadım. Ben zaten bu kızı seviyorum sevmesem onunla ilgili konu açma zahmetine neden katlanayım. Benim kız beni sevdiğiyle ilgili bir umudum da daha yeni konuşmaya başladığımızda (arkadaşı konuşurken görmemişti) bir kez yanlarından geçerken imalı imalı beni durdurup kızın ismini söylemişti (bu arkadaşı ne zaman beni görse garip garip bakıyor) geçen hemen karşıdaki bankta tek başıma oturmuştum bu sefer de arkadaşları normal bir şekilde otuturken yüzünü sağ tarafa doğru dönüp saçlarıyla oynamaya başlamıştı. Biliyorum fazla kendime umut veriyorum ve detaylara takılıyorum ama fazla anım yok ki ne yapayım.

Kafanda kurma boş yere. Seviyorsan vakit geçir. Daha çok tanıdıktan sonra da fazla bekletmeden açıl. En kötü red yersin. Kafaya takmayıp yoluna devam edersen ne mutlu sana. Kafana takıp kendini üzersen de ders olur küçük yaşta. İleride benzer bir durum yaşadığında atlatman daha kolay olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı