Bir kız neden gider?

ibrahimsenn

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Hayat kadını.
Üni'de bir kızdan hoşlandım görmüştüm araştırdım buldum falan Instagram'ını, konuşmaya başladık kıza arada sırada iltifat etmeye başladım kız bana sanki boş değil gibiydi. Neyse bir zaman sonra açıldım daha erken değil mi dedi ben de tamam dedim erken olsun dedim sonra 1 hafta sonra falan Instagram'dan beni çıkarmış neden böyle bir şey yaptın diye sorduğumda bana bir nedeni mi olması lazım demişti, ben de tamam sen bilirsin dedim iyi günler dilerim dedim kızla bir daha konuşmadık. Neden böyle bir şey yaptığını anlayamadım, en son derste sürekli bana baktığını fark ettim ama beni sevse neden ayırılır değil mi? Kafamda deli sorular var ne yapacağımı bilemiyorum belki de pişman oldu diyorum onu da hala seviyorum uzun süre sonra gördükten sonra yine ilk zaman ki gibi bir his var içimde kötü. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Platonik sevgilerde her zaman o da seni seviyormuş ya da sevmeye çalışıyormuş gibi gelir zaten... Gittiyse bırak seni sevdiği falan yoktur. Pişman olsaydı da gelir konuşurdu zaten. Gidip pişman mısın deme veya mesaj atma.

Atmıyorum gitmiycemde teşekkür ederim.

İlk mi bu? Yazdıklarından bunu çıkardım.

Kendime çok yakın hissettim hata yapıp konuşma sakın onunla sohbet olmaz düşünme artık kadınlar erkeklerle oynamayı sever ayarlarını bozmuş toparlan.

İlk mi bu? Yazdıklarından bunu çıkardım.

Evet ilk defa bir kız arkadaşım olcuktı lise orta okulda derslerime yoğunlaşmıştım üni de yapayım dedim oda üzdü beni de nereden bildin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…