Bir Kız veya Erkek Neden "K-POP" Bağımlısı Olur?

lilsmcn

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Graphic Designer
Selamlar. Tanıştığım, konuştuğum, küstüğüm bütün kızlar K-POP bağımlısı. Erkek dinleyen pek görmedim. Ergenlik ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Profil fotoğraflarına onların resimlerini koyup onlar gibi olmak istiyorlar. Bende dinliyorum ama bağımlısı değilim 1-2 k-pop şarkısı dinlerim ama çoğunlukla yüzyüzeyken konuşuruz dinlerim. Saygım var ama nefret ediyorum bu davranışlarından. Herhalde 2008-2011 tayfanın alaca karanlık, Robert Pattinson fanı olması gibi herhalde. Ya konuştuğum her kızdamı olur ya? Düşüncelerinizi yazın lütfen.

Senin konuştuğun kızlar problemli. Bende böyle birkaç tane görmüştüm. Benim tanıdığım ve konuştuğum 3 kız arkadaşım var ve onlar öyle değil. K-POP fanları JİMİN abileri ile hayal kuruyorlar :D. Hatta bir ara Atatürk mü? K-POP şarkıcıları mı? diye bir anket yapılmış. K-POP fanları şarkıcıları seçiyor. Birde peygamberizle K-POP şeylerini karşılaştırmışlar. Gene K-POP şarkıcıları diyorlar. Uzak dur mümkünse. Jimin abileri için ölürler bile.

Son düzenleme:
11 yıldır K-pop dinleyicisi ve büyük bir hayranıyım, şimdi ben hayranıyım diye ergen mi oluyorum? Sözlerinizi bence daha olgun biçimde belli edin, sırf bu yüzden kimse ergen olamaz. Benim flörtlerim ve sevgililerimin neredeyse hepsi koyu K-pop fanıydılar, hiçbiri dediğini yapmıyordu ve yaşları 13-15 arasıydı. Fotoğraf koymalarına bir şey diyemezsiniz, sonuçta bunu yapmakta özgürler. Ancak onlar gibi olmak isteyenlerde haklısınız, abartan çok var özellikle aşık olanlar falan. Ben şu anda bile K-pop dinliyorum, fazla izlenmeyen şarkılara göz atın bence. BTS'i şu sıralar ülkemiz fazla gündeme aldığı için kötü algılar oluştu ve sizde de benzer etkiyi yaratabilir. K-pop şarkı ve dansı birleştiren ve bunu kusursuz yapan bir oluşumdur, yani bunu hiçbir şekilde engelleyemezsiniz. Ancak yapacağını tek şey grupları güzelce tanıyıp ailenize veya yakınınıza tanıtmak olacaktır, eğer tanıtmadan öğrenirler ise bu tarz şeyleri görebilirsiniz.
Benim K-pop fanı olmam trajikomik bir şey idi, ulan Hidra dinleyip Wolfteam oynuyordum. Döngüye almamıştım ve G-Dragon'un 'Heartbreaker' şarkısı çalmıştı. Ondan sonra Türkçe ilgili olan bütün şarkıları sonlandırmıştım, hala sevmiyorum.

Bizlerle hayal kurmayıp ta onlarla hayal kurmaları da kötü.
11 yıldır K-pop dinleyicisi ve büyük bir hayranıyım, şimdi ben hayranıyım diye ergen mi oluyorum? Sözlerinizi bence daha olgun biçimde belli edin, sırf bu yüzden kimse ergen olamaz. Benim flörtlerim ve sevgililerimin neredeyse hepsi koyu K-pop fanıydılar, hiçbiri dediğini yapmıyordu ve yaşları 13-15 arasıydı. Fotoğraf koymalarına bir şey diyemezsiniz, sonuçta bunu yapmakta özgürler. Ancak onlar gibi olmak isteyenlerde haklısınız, abartan çok var özellikle aşık olanlar falan. Ben şu anda bile K-pop dinliyorum, fazla izlenmeyen şarkılara göz atın bence. BTS'i şu sıralar ülkemiz fazla gündeme aldığı için kötü algılar oluştu ve sizde de benzer etkiyi yaratabilir. K-pop şarkı ve dansı birleştiren ve bunu kusursuz yapan bir oluşumdur, yani bunu hiçbir şekilde engelleyemezsiniz. Ancak yapacağını tek şey grupları güzelce tanıyıp ailenize veya yakınınıza tanıtmak olacaktır, eğer tanıtmadan öğrenirler ise bu tarz şeyleri görebilirsiniz.
Benim K-pop fanı olmam trajikomik bir şey idi, ulan Hidra dinleyip Wolfteam oynuyordum. Döngüye almamıştım ve G-Dragon'un 'Heartbreaker' şarkısı çalmıştı. Ondan sonra Türkçe ilgili olan bütün şarkıları sonlandırmıştım, hala sevmiyorum.
hocam sen fazla yanlış anlamışsın, neyse.

@lilsmcn Seninle kurması için sebep vermez isen kurmaz tabii, durduk yerde altın yağmıyor ise o kızın gözüne girmelisin. Bu hiçbir açıklama yapmıyor, aksine seni daha acınası hale getirir. Sıradan isen bir hiçsin demektir, hiçbir zaman değişmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı