Bir kıza açıldım ama reddetti

calwino1

Femtopat
Daha fazla  
Okulda uzun zamandır hoşlandığım bir kıza açıldım reddeti, arkadaş olarak görüyorum dedi ama okulda aynı sınıfta olduğumuz için görüşmemiz gerekecek. Nasıl davranmalıyım?
Üzüntünün geçmesine yardımcı olabilecek önerilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.
(Hayatım boyunca ilk kez birine açıldım)

Son düzenleyen: Moderatör:

Utanmalık bir durum göremiyorum. Yani normal arkadaşmış gibi davran. Çekingenlik yapma.

Artık zorunda kalmadıkça onunla konuşma. Zaten o da seninle çok konuşmak istemeyecek.

Bu laps diye açılma işini dizilerden görüp gerçek hayatta deneyip sonuç almanız imkansız zaten.

Ben kaçmıştım. Ama yüzleşmekten başka etkili bir çözüm olduğunu sanmıyorum. Aynı sınıfta olmasanız bir nebze daha kolay olurmuş ancak olan olmuş. Şayet bu durumdan sonra aktif olarak konuşuyorsanız bu benim sınırlarımı aşıyor maalesef.

Geçmiş olsun, başkasını bulman lazım. Biri seni reddettiyse zaten onun gözünde bir hiçmişsin demek olur genel olarak.

Zaman her şeyin ilacı dostum. Şunu dinle iyi gelir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…