Bir kıza açıldım

Kızı postalayan eleman haklıymış, sonra tekrar barışmak isteyerek hata etmiş.

Bu adamın yazdığına göre 2023 yılında sevgili olmuşlar. Bundan önce epey ret falan edilmiş falan sanırım, bazıları klasik gökkuşağı üflemiş. Şu an belki evliler ama ben yine de ilgilenenlere analiz edeceğim.

Kızın sevgilisi vardı bende o dönemlerde hiçbir his yoktu kıza karşı dosttuk.
Buraya kadar sorun yok. Nedense -aşağıdaki yazıyla bağlantılı olarak- bize yalan söylediğini hissediyorum.

Bu yaptığın şirin bir şey değil. Tanıdığım biri olsaydın saygımı epey yitirirdim. Akbaba gibi davranmışsın. Yukarıda his yoktu diye yalan atmışsın gibi geliyor. Değilse harbi akbabasın. Gerek var mı?

Şu yaptığın şeyin doğru ve sağlıklı olabilmesi için kız sevgilisinden ayrıldığı zaman 2 ay boyunca üzerinden ölüsünü başka erkeği kullanmadan atacak, öyle konuşulabilir. İlk okuduğumda öyle sandım ve iyiymiş diyecektim fakat sevgilisi kızdan ayrıldığı dakika sana gelmiş

Hani okulda tatil ya göremiyoruz birbirimizi falan ama her gün görüntülü konuşuyoruz daha da bağlandık birbirimize.
Akbaba yaralı avına doğru uçuyor. Sırtlan mı desem? Kabaysa kaba. Görüntülü konuşarak bağlanılmaz, yüz yüze aktivite yapılır öyle bağlanılır.

Ben vücut geliştiricisiyim, vücudumu falan ona atıyorum "ay çok güzel kolların falan 18 Mayıs'ta dar giyin dokunacağım kollarına" falan diyor.
LOL. Kız sevgilin olsa neyse. Bayağı dostmuşsunuz.

Sırtıma iltifat ediyor göğüslerime falan. İnsan haliyle ümitleniyor.
Ümitlen tabii etrafında başka hiçbir kız yok çünkü. Yokluktasın hemen ümitlen.

Kızın dediklerine daima güvenme. Bazen kurt doğruyu söyler. Sen yoklukta olduğun için bu ihtimali göz ardı etmişsin elbette. Bu ilişkiyi o adam bitirmemiş miydi zaten? Ya adam zayıf ya da kız düpedüz yalan söylüyor.

Bende yakın olduğum kız arkadaşımla konuştum açıl dedi açıldım bende. Lakin bu bahsettiğim sevdiğim kız çok şaşırdı.
Art arda yapılan hatanın haddi hesabı yok adamda Kız arkadaştan kızla ilgili tavsiye alınmaz. Birde ilkokul gibi gidip açılmışsın.

Unutmayın böyle hatalar yapmanız durumunda ilişkiniz olmayacak diye bir kural yok. Benim anlattıklarım ile garanti ilişkiniz olacak diye bir kaide de yok fakat kendinizi rezil etmezsiniz, sömürtmezsiniz, ilişki için başarı şansınız artar.

Tercüme: seni kullanmak istiyorum, senin ilgin bana lazım, senin hayatını sömürmek istiyorum.

Bende "eğer beni dost olarak görüyorsan ben bu yolda devam ederim" dedim.
Tercüme: Merak etme, azılı bir uydu erkek olarak donunun etrafında sen benden sömürecek tek bir kırıntı bırakmayana dek dönmeye devam edeceğim. Belki bir gün muhtaç bu zavallıya bir ilişkiyi bahşedersiniz leydim.

bu ağlıyordu ben güldürdüm falan
Efendi adamın toksik kırılganlığı, iyi çocuk sendromu; her ne dersen de bu senin içinden gelen saf bir duyguya benzemiyor.

Kız tezgahı kurmuş. Haklı da değilsin kendini istismar ettiriyorsun.

Üzülmeyin etmeyin sizden değerli değil kimse.
Çok doğru ama gökkuşağı üflemeye gerek yok. Kız kabul etse "beyler sevgilisinden yeni ayrılan bir kızın donunun etrafında gezin" diye tavsiye vermeyecek miydin?

Demem o ki açılamayan arkadaşlara karşı; bir şey kaybetmezsiniz dostlarım.
Çıkma teklifi lise 1. sınıftan sonra geçerliliğini yitirir. Tekrar ediyorum bu bir kanun değil, çıkma teklifi başarılı çalışabilir ve kızla sevgili olabilirsiniz ama hiç iyi bir yöntem değil.

gerçekten şu an kız istese sizleri temin ederim ben istemem. Duygularım açıldığım gibi direkt gitti ve bitti.
Eminim öyledir. Kuyruk acısı besleme.

Nejat işlerin de dediği gibi; İnsanların anıları hemen gidiyor. Saçma. Benim aklımda, bazılarının aklında. Herkesin dolabında bir tane ceset var.
Kişisel yorumum, cringe.

En kötü benim gibi hayatınız Pzt günü göğüs, salı kol, çarşamba sırt, perşembe omuz günleri diye devam eder.
Sporun kutsallığını böyle şeylere atfetmeyin.

Yok kanka öyle bir kız değil çok iyi biliyorum.
Kız seni illa maddiyatta kullanacak diye bir olay yok. Manevi olarak çok güzel sömürüp atmış zaten. Kız öyle bir kız olmasa bile "öyle bir kız değil" diye bir kızı savunmayın. Hormonların etkisi geçince anlıyorsunuz kim kimmiş.

Benim asla yapmayacağım şey. Onlar bana açılsın.
Beyaz uçtan siyah uca geçmeyin. Gri bölgede kalın.

Hiçbir kimseye anlatamadığı derdini babasına dahi anlatamadığı derdini bana anlatmıştı kız.
Siz dert kuyusu değilsiniz. Romantik ilişki yaşayacaksanız romantik ilişki yaşayın. Romantik ilişkinizde ciddi bir süre ilerlemeden böyle dertlerden bahsetmeyin.

Kız en başından beri beni ayıkla demiş, baktı senden tık yok geri eski sevgilisine pas atmaya başlamış.
Süper cevap, haklısın.

Ve mavi haplı düşlerindeki o kıza kavuşur. Mavi hapın korkunç yan etkilerinden haberi yoktur oysaki. Ne pahasına? Etrafında böyle sevebileceğin başka bir kız mı yoktu? Yasak elma insanlara her zaman tatlı gelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…