Bir kıza ilgi vermek onu şımartır mı?

Kayra342727

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, 5 yıldır tanıdığım eski sevgilim ancak önceden ayrılıp şu anda flört gibi olduğum bir kız var belli zaman sonra tekrar çıkma teklifi edeceğim ancak merak ettiğim bir soru var, bu kızı çok seviyorum çok değer veriyorum, ancak kıza çok ilgili davransam sevdiğimi çok belli etsem iyi davransam kısaca kıza bebeğiymiş gibi davransam kız şımarır ve bunalır mı? Benden uzaklaşabilir bu yüzden diye düşünüyorum ve içimdeki tam sevgiyi ona vermeye çekiniyorum, sizce yaptığım doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani insandan insana değişir tabii de zaten kızı şımartmayınca belli bir yakınlaşma söz konusu da olmaz öyle sürekli put gibi durursan ağzın laf yapmazsa kız değersiz hissedebilir. Nabza göre şerbet.

Cinsiyet fark etmeksizin, kime aşırı ilgi gösterirseniz gösterin net teper bu arada. Her şey idealince olmalı. Özellikle de karşınızdaki kişi bir kızsa daha dikkatli olmalısınız.

Bir kadına gereğinden fazla değer ve ilgi vermeyin. Eskiden açtığım konularda sevgilim ile olan problemleri yazmıştım. Aylar sonra haklı olduğumu anladım ben. Askerde aldatılmışım geldikten 6 ay sonra öğrendim. Şüphelendiğim her şey çıktı. Birden fazla tanımadığı adamla yazışmalar arama kayıtları vs telefonunda yakaladım. Normalde farklı şehirde olsam dahi 2 haftada bir yanına giderdim lakin mesajları yakaladıktan sonra hiç çaktırmadan intikam almaya yemin ettim. O arada ondan iğrendiğim için 3 ay yanına gitmedim sosyal medya profilimde resmi vardı baş harfi vardı kaldırdım o süreçte. Sonra kaldırdım diye ayrılmak istedi. Bende döktüm ne varsa içimde. Ayrılır ayrılmazda spor salonunda şüphelendiğim birine koşmuş çıkmaya başlamışlar. Demem o ki benim yaptığım hatayı sakın yapmayın. Bir kadına vazgeçilmez olduğunu hissettirmeyin yoksa en ufak ilgisizlikte başkalarına koşar. İğrenç bir çağ.

Kimse ilgi gösterdi diye kaybetmez, ilgi göstermedi diye kaybeder. Çoğu feminenleşmis sözde efendi erkeklerin temel sorunu ilgi göstermek değil, muhtaç olup kaybederim korkusu ile çok ilgi göstermek

İçinden geleni yap gitsin reis, hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…