T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.988 Makaleler 1 Çözümler 28 11 Kasım 2024 #11 MrNiceGuy dedi: Hiç kızlarla konuşmadın herhalde. Ya da yakışıklı olduğun için kızlar umursamamış. Kıza "sa" yaz. Genişletmek için tıkla... Açtığın konulardan seni ciddiye almamam gerektiğini anladim dostum. Sa yazmaya devam et sen.
MrNiceGuy dedi: Hiç kızlarla konuşmadın herhalde. Ya da yakışıklı olduğun için kızlar umursamamış. Kıza "sa" yaz. Genişletmek için tıkla... Açtığın konulardan seni ciddiye almamam gerektiğini anladim dostum. Sa yazmaya devam et sen.
M MrNiceGuy Picopat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 105 Yer İzmir 11 Kasım 2024 #12 Teknocuk dedi: Açtığın konulardan seni ciddiye almamam gerektiğini anladim dostum. Sa yazmaya devam et sen. Genişletmek için tıkla... "sa" bile daha mantıklı senin dediğinden.
Teknocuk dedi: Açtığın konulardan seni ciddiye almamam gerektiğini anladim dostum. Sa yazmaya devam et sen. Genişletmek için tıkla... "sa" bile daha mantıklı senin dediğinden.