Öncelikle merhaba, okulda bir kız var 12. sınıfım ben o 11. sınıf güzel bir kız ve ondan hoşlandım. Sevgilisi var mı yok mu bilmiyorum ama arkadaşım ayrıldı diye biliyorum dedi. Ona mesaj olarak ilk ne yazabilirim bu işlerde tecrübeli olanlar yazabilir mi?
Öncelikle merhaba, okulda bir kız var 12. sınıfım ben o 11. sınıf güzel bir kız ve ondan hoşlandım. Sevgilisi var mı yok mu bilmiyorum ama arkadaşım ayrıldı diye biliyorum dedi. Ona mesaj olarak ilk ne yazabilirim bu işlerde tecrübeli olanlar yazabilir mi?
Sadece tavsiye vermek amaçlı ne yaptığınız beni ilgilendirdiğinden değil. Yerinizde olsam derslerime odaklanırım. Pişman olma ihtimaliniz ileride çok yüksek. İyi geceler.
Merhaba ne haberi yazmıştım da yanlış anlatmışım. Yani kıza merhaba ne haber gibi dostça yaklaş. Daha sonra işi ilerletirsin. Görüldü yersen veya kısa kısa cevaplar alırsan boş ver. Next.