Bir kıza meftunum

havalianonim

Picopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm öncelikle. Kızla ilkokuldan tanışıyoruz. Aynı mahalledeyiz. 5 ve 6 sınıfta kız dışarıya falan çıkıyordu ama utandığım için konuşamıyordum bildiğiniz başımı öne eğip devam ediyordum😑. Ama şimdi tam da akıllandığım bu zamanda dışarıda hiç göremiyorum(8. sınıfım bu arada). Birbirimizle cidden ahenkliyiz. İlkokuldaki hatıralarımız zihnimde bildiğiniz devri âlem olup duruyor. LGS'ye gireceğim ders çalışamıyorum. Tahminim o da LGS'ye gireceği için ailesi salmıyor, zaten ilkokuldada çok çalışkandı. Şu an kız imamhatipte okuyor. Okuldan dönerken belki bir iki kelime konuşuruz en azından hatrında kalırım belki de telefonunu alırım diye evinin önünden geçip duruyorum ama yok. Okulu uzakta ve servisle ne zaman geleceği belli değil. Hiçbir sosyal medya hesabı yok. Bu arada harama helâle dikkat eden birisiyim binaenaleyh kızla çok fazla yakın olmak istemiyorum ki o da benimle olmaz muhtemelen. Ha belki işe yarar diye bir bilgi daha vereyim en yakın arkadaşlarımdan birisiyle komşu. Yanıt veren herkesten Allah razı olsun ne yapayım taktik verin🫠.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı