Bir kıza nasıl açılabilirim?

Durumu tekrar açıyorum ama artık çok kafamı bunaltmaya başladı ne yapacağım bilmiyorum. Bir tavsiye fikri olan var mı yakın arkadaşlarımdan biri de istiyorsan konuşayım diyor ama bende öyle özgüvensiz davranmak istemiyorum 3 ay kaldı artık 12 olacağım bunlarla uğraşıyorum psikolojim bozuldu artık.

Hocam gidip açılın yani uzatmanında anlamı yok reddetse dünyanın sonu değil ya kendinizide yıpratmanın hiçbir anlamı yok gidip konuşun

Hocam gidip açılın yani uzatmanında anlamı yok reddetse dünyanın sonu değil ya kendinizide yıpratmanın hiçbir anlamı yok gidip konuşun
Hocam kendim mi yapayım yani çok kendime güvenim yok bu konularda (kız meseleleri) ama bir yandan da böyle yapmak istiyorum dediğim gibi arkadaş söylese ve kız istemese belki kendim kabullenmem kulağımla duymak isterim.

Hocam senin yapman daha doğru olacaktır dediğim gibi dünyanın sonu değil sessiz sakin bir yerde senin söylemen daha iyi olacaktır kendinden emin bir şekilde git konuş kendini de yıpratma içinde tutarak güveniyorum sana

Hocam çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için sıkıntı kızı yalnız yakalamakta ama hep 2-3 belli arkadaşı var onlarla geziyor. Bir açılsam yok desede rahatlayacağım artık. Saolun tekrardan.

Hocam çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için sıkıntı kızı yalnız yakalamakta ama hep 2-3 belli arkadaşı var onlarla geziyor. Bir açılsam yok desede rahatlayacağım artık. Sağ olun tekrardan.

Rica ederim okul çıkışı olur veya başka bir yerde yakaladığınız zaman konuşabilirsiniz

Yaklaşık 2 ay önce bu konuyu açmışsın, bakıyorum 2 aydır da cesaretinden ödün vermeyip kızın yüzüne bi 2 cümle edememişsin. Kafanı bunalttığını vs. yazmışsın, red yedikten sonra kızın sende öyle aman aman bi anlamı kalmayacak. Red yedin diyelim 3 gün sonra bu mesajları okuyunca haline güleceksin emin ol.Bu utangaçlık sadece aşk hayatında değil yaşamında bile seni zora sokar aklında bulunsun.3 gün sonra unutacağın bir olay için 2 aylık bir psikolojik sıkıntı,bunaltı ? Kulağa ilginç geliyor.Tez zamanda hür ve sağlıklı düşünebilmen dileğiyle.Sonucu bende merak ediyorum,konuyu takipteyim.

Hocam çok haklısınız kafamı sürekli meşgul ediyorum ben sınava hazırlanıyorum bir de futbola gidiyorum spora gidiyorum program ağır oluyor. Bu tatilde biraz kendimle baş başa kaldım. Aklım bunaldı dediğim gibi. Bu arada kıza yaklaşık 1 hafta önce arkadaşlarla video attık kız sınav haftasından dolayı silmiş baya sonra gördü bir şey yazmadı bile.

Bodoslama git konuş veya mesaj at.

Kahveye davet çok güzel fikir, Max olmaz der o zamanda kafanda soru işareti kalmaz. Birçok karşilikli sevgi 2 tarafın açılmamasıyla harcanıyor. Kızlar seviyor, erkeklerin konuşmasını bekliyor. Biz seviyoruz, bu kız bana bakmaz vs gibi triplere giriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…