Mesaj atıp geçicen abi, kısa öz bir mesaj.. Senin için ölüyom bitiyom gibi saçmalıklara girmeden.. Kahve davetinde bulunucan.. Maksimum yazacağı sevgilim var falan olur
Kahveye davet çok güzel fikir, Max olmaz der o zamanda kafanda soru işareti kalmaz. Birçok karşilikli sevgi 2 tarafın açılmamasıyla harcanıyor. Kızlar seviyor, erkeklerin konuşmasını bekliyor. Biz seviyoruz, bu kız bana bakmaz vs gibi triplere giriyoruz.
Hocam öyle kolay mı 3-4 kişi dolaşıyorlar ama o da hiç geri durmuyor anlamadım ki mesaj attım bir şey yazmadı ama arkadaşlarımla bir yere geçiyorum okulda geliyor yakınımıza oturuyor her yer boşken bir yere geçince yüzü hep bana dönük oluyor. Ben selektörleri anlamıyorum değildir inşallah.
Mesaja cevap vermiyorsa bilemedim. Sana ilgisi olduğunu düşünüyorsan not yaz sırasına koy veya arkadaşların dediği gibi çıkışta yakalayacaksın...
Evini biliyorsan sabah erkenden evinin oraya gideceksin oradan birlikte okula yürüyeceksiniz zamanında bende yapmıştım. Yan sokaktan onların kapısını gözetlerdim, çıktığını görūnce caddeye yürür tesadüfmüş gibi yapardım. Tabii sonra o bana sevgilisini anlatmaya başladi nebdjr
Mesaja cevap vermiyorsa bilemedim. Sana ilgisi olduğunu düşünüyorsan not yaz sırasına koy veya arkadaşların dediği gibi çıkışta yakalayacaksın...
Evini biliyorsan sabah erkenden evinin oraya gideceksin oradan birlikte okula yürüyeceksiniz zamanında bende yapmıştım. Yan sokaktan onların kapısını gözetlerdim, çıktığını görūnce caddeye yürür tesadüfmüş gibi yapardım. Tabii sonra o bana sevgilisini anlatmaya başladi nebdjr
Kötü olmuş hocam. Yani mesaj olayı ben muhabbet açmak için reel atmıştım arkadaşın gazıyla o da sınav haftası siliyor instayı 1,5 hafta sonra görmüş bir şey dememiş. Hocam aramızda 1 ilçe var sabah için en az 15 km. O iş çok zor.
Kötü olmuş hocam. Yani mesaj olayı ben muhabbet açmak için reel atmıştım arkadaşın gazıyla o da sınav haftası siliyor instayı 1,5 hafta sonra görmüş bir şey dememiş. Hocam aramızda 1 ilçe var sabah için en az 15 km. O iş çok zor.
Geç olmadan duygularını belirt.. Öyle ya da böyle nasıl açıldığının pek önemi yok. Önemli olan birbirinizi sevmeniz aranızda ki çekim. Dediğin gibi kızında sana ilgisi varsa, senden bir adım bekliyor olabilir..
Merhaba nasılsınız öncelikle konunun üzerinden baya geçmiş ve bir konuşma ihtiyacı hissettim. Öncelikle konuda geçen zamana rağmen kızın etkisi ben de bitmedi hiç olmamış biri olmasına rağmen bir de uzun bir zaman içime attım kimseyle konuşamadım konuştuğum kişi beni yüzsüz görür diye. Ama derslerimi kötü etkiliyor gibi artık yani ben başarılı bir öğrenciydim ( hâla öyleyim zaten de) beni yoruyor bu kız biraz kafamda. Yani geçen yakın birisine anlattım derdimi içim rahatladı desem yeridir. O bana bir iki tavsiye verdi ben de bir akıl almak istedim. İyi günler dilerim.