Bir kıza nasıl açılınır?

öncelikle reddeilmeyi kaldırabilmen gerekiyor ona bu parkta yada bu kafede buluşalımmı diye sor internet üzerinden kabul ederse bunu sık sık yapın ve ona her geçen gün biraz daha samimi olmaya çalış ve işte o an ona seni seviyorum demen yeterli....
öncelikle reddeilmeyi kaldırabilmen gerekiyor ona bu parkta yada bu kafede buluşalımmı diye sor internet üzerinden kabul ederse bunu sık sık yapın ve ona her geçen gün biraz daha samimi olmaya çalış ve işte o an ona seni seviyorum demen yeterli....

DC ne ya? 20 yaşında olduğunuzdan emin misiniz?

Seni arkadaşım olarak görüyorum dedi. Sağ ol abi.

İnan bana fikrin değişecek. Öyle bir biyolojimiz var ki o karşılıklı ilgi ve sevginin etkisiyle kişiliğiniz bile değişebiliyor. Aşk karşılıklıysa uyuşturucu gibi ve aynı uyuşturucu gibi bağımlılık yapıyor. Bence kendini kapama kızlara karşı. O duyguyu yaşamalısınız ve gerçekten bir partner, sizi çok iyi etkileyebilir.

Komik geldi ve eski bir anımı hatırlattı. İlk okulda DC oynarken çocuğun biri kızlardan birinin yanağını öp demişti ve bende yapmıştım. O günü hatırlamak dahi istemiyorum.

Hocam kötüymüş yav.

Seni arkadaşım olarak görüyorum dedi. Sağ ol abi.

Takma kafan üzüldüm ama neyse tipini bilmiyorum ama umarım daha iyisine layıksın denilecek bir insansındır.

Arkadaşlar sevdiğim bir kız var ve yaşım oldukça düşük. Bunun farkındayım, açılmak istiyorum fakat aynı sınıftayız. Reddederse çok rezil olurum. Yardım eder misiniz, ne yapmam gerek?
Yağmurlu havayı sevmezken onun sayesinde sevmeye başladım. Onunla ilk karşılaştığımda dedim ki ne kadar somurtkan ve güzel dedim içimden. 3,5 senedir seviyorum onu.

Kendisiyle sohbet edin. Çok üzerine gitmeyin.

Bu çok düşündüğün takdirde büyük kalp çatlamasına dönüşecektir. Bazen istemsiz strese ve baş ağrısına da sebebiyet verebilir. Onu her gördüğünde heyecanlanıyorsan zaten artık içindeki sen, sana ona açıl sinyalini veriyor demektir. Hiç rezil olur muyum, millet ne der kafasına girme. Bir yerde ciddi bir şey konuşacağını söyleyip ona açıklayabilirsin durumu. Olumsuz olursa da dert etme sana kız mı yok? Daha çok seneler yaşayacaksın. Ayrıca arkadaş olarak kalmayı da isterse dert etme, arkadaş olarak kalırsın. Ama iyi bir arkadaş edinmiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…