Bir kiza nasıl acilirim?

bbnoS

Hectopat
Daha fazla  
Dershanede bir kiz var açılmayı düşünüyorum. Fakat cok kafam karisik.
Kiz 9/10 biri. Ben cevreme sorsuguma gore 6.5/10 yani biraz yumuşak duruşum var.
Daha yeni yeni bir arkadaş araciligiyla ayni sohbet gurubundayiz ama kız hiçbir şekilde konuşmuyor. Hep bir arkadaşıyla konuşuyor sohbete dahil olmuyor. Olsa ona bir şeyler söyliyeceğim yani. Direkt kişisel olarak söylesem benim daha yeni yeni sohbete başladiğim birinin eski sevgilisiymiş.
Hani gider konuşurum ama bir garip. Normalde konuşurum ama bu 6.5 tio yuzunden biraz geri adim atiyorum. He eski sevgilisi de öyle aman aman biri degil o da benim gibi.
Neyse fikir verecek var mi?

Çevrenin dediklerini o kadar da umursama kendine güven bir kızı kafanda bu kadar yüceltmene gerek yok daha birbirinizi tanımıyorsunuz bile yani konuşup tanışman şart kendine bir puan biçme çevrende biçmesin tipte bir yere kadar sonuç olarak aynı ortamdaysanız şansın daha fazla bir şekilde konuş utana sıkıla değil ama kendine güvenerek zaten kız senden hoşnut olursa sinyal verir.

Çevrenin dediklerini o kadar da umursama kendine güven bir kızı kafanda bu kadar yüceltmene gerek yok daha birbirinizi tanımıyorsunuz bile yani konuşup tanışman şart kendine bir puan biçme çevrende biçmesin tipte bir yere kadar sonuç olarak aynı ortamdaysanız şansın daha fazla bir şekilde konuş utana sıkıla değil ama kendine güvenerek zaten kız senden hoşnut olursa sinyal verir.
Haklı ama kesin değil belki kibar buluşma yapman lazım dene gitsin ama açılma yavaş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı