Bir Kıza Onu Sevdiğimi Nasıl Söylemeliyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

78501

Kilopat
Makaleler
5
Bu 2. oluyor. 15 yaşındayım, lise 1 öğrencisiyim. 8.sınıftan beri kızı seviyorum. Ancak ona onu sevdiğimi bir türlü söyleyemiyorum. 7.sınıfın sonlarına doğru bir kıza onu sevdiğimi yüzüne söyleyip rezil olmuştum. Artık böyle bir şeye cesaret edemiyorum. Aklım çok karışık. Facebook hesabı yerine Instagram kullanıyor. Beni sevdiğine %60 eminim, fakat %100 emin olmadan söylemek istemiyorum. Arkadaşlarından da bir şey öğrenemiyorum. Instagramdan hiç konuşmadık. Acaba sanaldan mı söylemeliyim? Sizin düşünceleriniz nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Git yüzüne konuş veya telefon aç.

Hiç söyleme, derslerine çalış bence. En azından doğru dürüst bir yere gelirsin o zaman açılırsın belki.

Tenefüste arkadaşlarıyla oluyor genelde, okul dışında görüşmüyoruz. Nasıl yapmam gerek.
Hiç söyleme, derslerine çalış bence. En azından doğru dürüst bir yere gelirsin o zaman açılırsın belki.
Hocam sınıfta 25 erkek, 10 kız var. Benden önce sevdiğim kızın alınmasını istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…