Olny Decapat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2020 #1 Beyler kızın ismi elisa ben yanlışlıkla Asya naber dedim. Sonra pardon elisa* dedim şimdi mesaja bakmayı çekiniyorum. Ne yazmalıyım sizce? Dosya Ekleri 825AEF17-6344-451D-A03D-70F10DE07688.png 73,8 KB · Görüntüleme: 181
Beyler kızın ismi elisa ben yanlışlıkla Asya naber dedim. Sonra pardon elisa* dedim şimdi mesaja bakmayı çekiniyorum. Ne yazmalıyım sizce?
alperkrt17 Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 592 Çözümler 2 16 Ağustos 2020 #2 Olny dedi: Beyler kızın ismi elisa ben yanlışlıkla Asya naber dedim. Sonra pardon elisa* dedim şimdi mesaja bakmayı çekiniyorum. Ne yazmalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Şekil yapıyorsa koyver gitsin kanka. Neden takıldın bu kadar? Gerçekte arkadaşın olsa ismini karıştırmazsın zaten. Salla.
Olny dedi: Beyler kızın ismi elisa ben yanlışlıkla Asya naber dedim. Sonra pardon elisa* dedim şimdi mesaja bakmayı çekiniyorum. Ne yazmalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Şekil yapıyorsa koyver gitsin kanka. Neden takıldın bu kadar? Gerçekte arkadaşın olsa ismini karıştırmazsın zaten. Salla.