GhostRiderT Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #21 m1sterr dedi: İş ciddi galiba hocam. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki içime dert oldu.
T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.387 Çözümler 3 6 Eylül 2021 #22 @GhostRiderT De ki.Tehdit etmek gibi olmasın ama ya benimsin ya da kara toprağın %100 garanti.
GhostRiderT Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #23 Cagrisinci dedi: Hocam dediğimi yapın. Vallahi 9. sınıfa geçtim. Pişmanım yazmadığım için. Bir yazın. Eğer istemez ise boş verin. Reddeder ise de sıkıntı etmeyin daha gençsiniz. Genişletmek için tıkla... İkimizin de ortak lisesi var robert umarım ikimiz de orayı kazanırsak açılmaya çalışacağım.
Cagrisinci dedi: Hocam dediğimi yapın. Vallahi 9. sınıfa geçtim. Pişmanım yazmadığım için. Bir yazın. Eğer istemez ise boş verin. Reddeder ise de sıkıntı etmeyin daha gençsiniz. Genişletmek için tıkla... İkimizin de ortak lisesi var robert umarım ikimiz de orayı kazanırsak açılmaya çalışacağım.
Cagrisinci Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 670 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #24 Hocam hemen yazın numarası varsa. @T.t Hocamızın dediğini yapmayın sakın. Gidin aşığım değil hoşlanıyorum değin. Merak etmeyin korkmayın.
Hocam hemen yazın numarası varsa. @T.t Hocamızın dediğini yapmayın sakın. Gidin aşığım değil hoşlanıyorum değin. Merak etmeyin korkmayın.
T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.387 Çözümler 3 6 Eylül 2021 #25 @GhostRiderT Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@GhostRiderT Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cagrisinci Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 670 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #26 GhostRiderT dedi: İkimizin de ortak lisesi var robert umarım ikimiz de orayı kazanırsak açılmaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam sakın. Bende aynı liseye gireriz o zaman açılırım dedim şuan bambaşka liselerdeyiz.
GhostRiderT dedi: İkimizin de ortak lisesi var robert umarım ikimiz de orayı kazanırsak açılmaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam sakın. Bende aynı liseye gireriz o zaman açılırım dedim şuan bambaşka liselerdeyiz.
GhostRiderT Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #27 T.t dedi: @GhostRiderT de ki. Tehdit etmek gibi olmasın ama ya benimsin ya da kara toprağın %100 garanti. Genişletmek için tıkla... O cesareti toplamak sıkıntı. Cagrisinci dedi: Hocam sakın. Bende aynı liseye gireriz o zaman açılırım dedim şu an bambaşka liselerdeyiz. Genişletmek için tıkla... Tel nosu falan var belki öyle buluşuruz.
T.t dedi: @GhostRiderT de ki. Tehdit etmek gibi olmasın ama ya benimsin ya da kara toprağın %100 garanti. Genişletmek için tıkla... O cesareti toplamak sıkıntı. Cagrisinci dedi: Hocam sakın. Bende aynı liseye gireriz o zaman açılırım dedim şu an bambaşka liselerdeyiz. Genişletmek için tıkla... Tel nosu falan var belki öyle buluşuruz.
Cagrisinci Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 670 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #28 GhostRiderT dedi: O cesareti toplamak sıkıntı. Tel nosu falan var belki öyle buluşuruz. Genişletmek için tıkla... Buluşmayın hocam. Şimdi açılın. Çok geç olur yoksa. Tecrübem var o yüzden ısrar ediyorum.
GhostRiderT dedi: O cesareti toplamak sıkıntı. Tel nosu falan var belki öyle buluşuruz. Genişletmek için tıkla... Buluşmayın hocam. Şimdi açılın. Çok geç olur yoksa. Tecrübem var o yüzden ısrar ediyorum.
m1sterr Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 342 Çözümler 1 Yer İreland Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #29 GhostRiderT dedi: O cesareti toplamak sıkıntı. Tel nosu falan var belki öyle buluşuruz. Genişletmek için tıkla... Ona güzel şarkılar at bence.
GhostRiderT dedi: O cesareti toplamak sıkıntı. Tel nosu falan var belki öyle buluşuruz. Genişletmek için tıkla... Ona güzel şarkılar at bence.
T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.387 Çözümler 3 6 Eylül 2021 #30 @GhostRiderT Ya redderse.Hocam şimdi o da size boş değilse.Açılırsın.Benim cesaretim yok çünkü tipsizim ama çok delikanlıyımdır.Ama nerde.
@GhostRiderT Ya redderse.Hocam şimdi o da size boş değilse.Açılırsın.Benim cesaretim yok çünkü tipsizim ama çok delikanlıyımdır.Ama nerde.