GhostRiderT Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #31 m1sterr dedi: Ona güzel şarkılar at bence. Genişletmek için tıkla... Olabilir ha deneyeceğim. T.t dedi: @GhostRiderT ya redderse. Hocam şimdi o da size boş değilse. Açılırsın. Benim cesaretim yok çünkü tipsizim ama çok delikanlıyımdır. Ama nerede. Genişletmek için tıkla... Hocam siz delakanlısınız ama kızlar göremiyor. Cagrisinci dedi: Hocam hemen yazın numarası varsa. @T.t hocamızın dediğini yapmayın sakın. Gidin aşığım değil hoşlanıyorum değin. Merak etmeyin korkmayın. Genişletmek için tıkla... Zaten ara sıra yaşıyoruz ama arkadaşça amacım onun benden hoşlanması.
m1sterr dedi: Ona güzel şarkılar at bence. Genişletmek için tıkla... Olabilir ha deneyeceğim. T.t dedi: @GhostRiderT ya redderse. Hocam şimdi o da size boş değilse. Açılırsın. Benim cesaretim yok çünkü tipsizim ama çok delikanlıyımdır. Ama nerede. Genişletmek için tıkla... Hocam siz delakanlısınız ama kızlar göremiyor. Cagrisinci dedi: Hocam hemen yazın numarası varsa. @T.t hocamızın dediğini yapmayın sakın. Gidin aşığım değil hoşlanıyorum değin. Merak etmeyin korkmayın. Genişletmek için tıkla... Zaten ara sıra yaşıyoruz ama arkadaşça amacım onun benden hoşlanması.
Cagrisinci Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 670 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #33 GhostRiderT dedi: Olabilir ha deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Dediğimi yap. Ben pişmanım. Böyle baya ilerlemiştik. Şarkı paylaşıyorduk oyun oynuyorduk. Böyle ise açılın. Geçe kalmayın.
GhostRiderT dedi: Olabilir ha deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Dediğimi yap. Ben pişmanım. Böyle baya ilerlemiştik. Şarkı paylaşıyorduk oyun oynuyorduk. Böyle ise açılın. Geçe kalmayın.
GhostRiderT Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #34 Cagrisinci dedi: Buluşmayın hocam. Şimdi açılın. Çok geç olur yoksa. Tecrübem var o yüzden ısrar ediyorum. Genişletmek için tıkla... Okulun son günü yapacağım. En kötü.
Cagrisinci dedi: Buluşmayın hocam. Şimdi açılın. Çok geç olur yoksa. Tecrübem var o yüzden ısrar ediyorum. Genişletmek için tıkla... Okulun son günü yapacağım. En kötü.
Cagrisinci Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 670 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #35 GhostRiderT dedi: Okulun son günü yapacağım. En kötü. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz. Benim son günün olmamıştı.
GhostRiderT dedi: Okulun son günü yapacağım. En kötü. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz. Benim son günün olmamıştı.
GhostRiderT Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #36 Cagrisinci dedi: Dediğimi yap. Ben pişmanım. Böyle bayağı ilerlemiştik. Şarkı paylaşıyorduk oyun oynuyorduk. Böyle ise açılın. Geçe kalmayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır mesaj atayım bakayım ne yazcak SS atarım. Güzel şarkı falan varsa atın yabancı falan.
Cagrisinci dedi: Dediğimi yap. Ben pişmanım. Böyle bayağı ilerlemiştik. Şarkı paylaşıyorduk oyun oynuyorduk. Böyle ise açılın. Geçe kalmayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır mesaj atayım bakayım ne yazcak SS atarım. Güzel şarkı falan varsa atın yabancı falan.
C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.643 Çözümler 5 6 Eylül 2021 #37 Arkadaş kaçınca konu bu böyle, kız görünce patlamamı yaşadınız okulun ilk günü?
T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.387 Çözümler 3 6 Eylül 2021 #38 @GhostRiderT Son günü yapma bence.Okul tatil olunca aranız açılabilir.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 6 Eylül 2021 #39 Seninki aşk değil ki be yeğen. Yapma.
GhostRiderT Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #40 cxnnorx dedi: Arkadaş kaçınca konu bu böyle, kız görünce patlamamı yaşadınız okulun ilk günü? Genişletmek için tıkla... Evet ilk görüşte aşk bu işte. 439902 dedi: Seninki aşk değil ki be yeğen. Yapma. Genişletmek için tıkla... Nedir hocam. T.t dedi: @GhostRiderT son günü yapma bence. Okul tatil olunca aranız açılabilir. Genişletmek için tıkla... Hıhıı ama zor be ben bütün yıl utanırım.
cxnnorx dedi: Arkadaş kaçınca konu bu böyle, kız görünce patlamamı yaşadınız okulun ilk günü? Genişletmek için tıkla... Evet ilk görüşte aşk bu işte. 439902 dedi: Seninki aşk değil ki be yeğen. Yapma. Genişletmek için tıkla... Nedir hocam. T.t dedi: @GhostRiderT son günü yapma bence. Okul tatil olunca aranız açılabilir. Genişletmek için tıkla... Hıhıı ama zor be ben bütün yıl utanırım.