Hocam kızı hiç siklemeyerek başarılı olabilirsin. Yani bu kızla günlük diyalogun varsa kes atıyorum ya da yazma kızla etkileşime geçme sonra zamana bırak bakalım sana tepki gösterecek mi gösterirse senin onunla ilgilenmen hoşuna gidiyordur. Neden eskisi gibi konuşmuyoruz sen biraz soğuk musun ne oldu bize derse direk yapıştır ben senden hoşlanıyordum ve bu birliktelik yani yakın arkadaş ilişkisi beni rahatsız ediyordu ben seninle farklı bir ilişki hayal ediyorum ve seninle birlikte olmak istiyorum de ve geç. Büyük ihtimalle bu sürece kadar gelirsen red yeme olasılığın düşük dostum friendzone içindesin çıkmanın formülü bu. Kızın yazmadığı süre içerisinde kişisel gelişimin gündelik hayatına çekidüzen ver hep bir gelişim içinde ol sporunu yap vücut çalış derslere aban kitap oku kültürlen ciddi anlamda fark yaratır. Kadınlar bunları seviyor tabii ki kariyer ve para da ama bunlar olmadan hırbo bir erkekle beraber olacaklarını zannetmiyorum. Asla unutma ki bu kadın ilişki içinde kaçıp gidebilir seni yoklayabilir hiçbir zaman ilgi kaynağı olma gerektiğinde söyle ben ilişkimde her şeyin karşılıklı olmasını istiyorum de durusun ve tavrın net olmalı. Kadın yarın bir gün gittiğinde seni çok özleyecek ve dönmek isteyecek ve her gidişinde senden aldığı o ilgi hoşlandı ve hatta sevgiye aşka dönüşecek bir gün gelecek kadın seni hiç bırakmadan sevecek evet biliyorum zor ama olacak ki ben bu seviyeyi göremeden ayrıldım. Benimle flört kalmak istediğini belirtince ama aynı kadın 1 sene geçti Instagram'dan takip attı.