Bir kızı nasıl etkileyebilirim?

Makaleler
5
Daha fazla  
Soru bence çok açık ve net. Kızla aramdaki bağ sadece çok samimi olduğum bir erkek kuzenimle ve diğer kuzenlerimle onların yakın arkadaş olması. Sizce nasıl yakınlaşabilirim? Tavsiyeleriniz nelerdir?

Soru bence çok açık ve net. Kızla aramdaki bağ sadece çok samimi olduğum bir erkek kuzenimle ve diğer kuzenlerimle onların yakın arkadaş olması. Sizce nasıl yakınlaşabilirim? Tavsiyeleriniz nelerdir?

Hocam kızı hiç önemsemeyerek başarılı olabilirsin. Yani bu kızla günlük diyalogun varsa kes atıyorum ya da yazma kızla etkileşime geçme sonra zamana bırak bakalım sana tepki gösterecek mi gösterirse senin onunla ilgilenmen hoşuna gidiyordur. Neden eskisi gibi konuşmuyoruz sen biraz soğuk musun ne oldu bize derse direkt yapıştır ben senden hoşlanıyordum ve bu birliktelik yani yakın arkadaş ilişkisi beni rahatsız ediyordu ben seninle farklı bir ilişki hayal ediyorum ve seninle birlikte olmak istiyorum de ve geç. Büyük ihtimalle bu sürece kadar gelirsen ret yeme olasılığın düşük dostum friendzone içindesin çıkmanın formülü bu. Kızın yazmadığı süre içerisinde kişisel gelişimin gündelik hayatına çekidüzen ver hep bir gelişim içinde ol sporunu yap vücut çalış derslere aban kitap oku kültürlen ciddi anlamda fark yaratır. Kadınlar bunları seviyor tabii ki kariyer ve para da ama bunlar olmadan hırbo bir erkekle beraber olacaklarını zannetmiyorum. Asla unutma ki bu kadın ilişki içinde kaçıp gidebilir seni yoklayabilir hiçbir zaman ilgi kaynağı olma gerektiğinde söyle ben ilişkimde her şeyin karşılıklı olmasını istiyorum de durusun ve tavrın net olmalı. Kadın yarın bir gün gittiğinde seni çok özleyecek ve dönmek isteyecek ve her gidişinde senden aldığı o ilgi hoşlandı ve hatta sevgiye aşka dönüşecek bir gün gelecek kadın seni hiç bırakmadan sevecek evet biliyorum zor ama olacak ki ben bu seviyeyi göremeden ayrıldım. Benimle flört kalmak istediğini belirtince ama aynı kadın 1 sene geçti Instagram'dan takip attı.

Hocam kızı hiç siklemeyerek başarılı olabilirsin. Yani bu kızla günlük diyalogun varsa kes atıyorum ya da yazma kızla etkileşime geçme sonra zamana bırak bakalım sana tepki gösterecek mi gösterirse senin onunla ilgilenmen hoşuna gidiyordur. Neden eskisi gibi konuşmuyoruz sen biraz soğuk musun ne oldu bize derse direk yapıştır ben senden hoşlanıyordum ve bu birliktelik yani yakın arkadaş ilişkisi beni rahatsız ediyordu ben seninle farklı bir ilişki hayal ediyorum ve seninle birlikte olmak istiyorum de ve geç. Büyük ihtimalle bu sürece kadar gelirsen red yeme olasılığın düşük dostum friendzone içindesin çıkmanın formülü bu. Kızın yazmadığı süre içerisinde kişisel gelişimin gündelik hayatına çekidüzen ver hep bir gelişim içinde ol sporunu yap vücut çalış derslere aban kitap oku kültürlen ciddi anlamda fark yaratır. Kadınlar bunları seviyor tabii ki kariyer ve para da ama bunlar olmadan hırbo bir erkekle beraber olacaklarını zannetmiyorum. Asla unutma ki bu kadın ilişki içinde kaçıp gidebilir seni yoklayabilir hiçbir zaman ilgi kaynağı olma gerektiğinde söyle ben ilişkimde her şeyin karşılıklı olmasını istiyorum de durusun ve tavrın net olmalı. Kadın yarın bir gün gittiğinde seni çok özleyecek ve dönmek isteyecek ve her gidişinde senden aldığı o ilgi hoşlandı ve hatta sevgiye aşka dönüşecek bir gün gelecek kadın seni hiç bırakmadan sevecek evet biliyorum zor ama olacak ki ben bu seviyeyi göremeden ayrıldım. Benimle flört kalmak istediğini belirtince ama aynı kadın 1 sene geçti Instagram'dan takip attı.

Aslında kadının etkilendiği nokta tamamen senin ona gösterdiğin ilgi düzeyi espri kaliten senin yanında mutluluğu. Diğer yakışıklılık kur falan yalan geliyor bana. Ağzı laf yapan potansiyel bir türkü kendi klasmanındaki kadınları kendine bağlar. Dediğim kıstas senin çevren git ünlülere yaz demiyorum tabii ki. Belirli klasmandan sonra işin içine para kariyer giriyor dostum ve eğer kadın sende onu göremezse senin ondan ayrılman için veya kendisinin ayrılması için potansiyel kapılar arar. Bırakıp gittiğinde eğer ki gerçekten seviyor ve etkilendiyse senden kesinlikle dışarıda başka erkeklerle yaşadığı birliktelik tatmin etmez ve sana döner. Kadın her zaman kendisine güvenebilen erkek arar yani şunu demiyorum dışarıda bir sürü erkekle birliktelik yaşar ama sende gözü varsa mesafesini korur ve yoklar sende olan o şey artık ilgi mi sempati mi hayat enerjin mi bilemiyorum yoksa direk sana geri döner. Dünyada teksin bunu unutma ve senin gibi biri dünyaya gelmeyecek bunu o kadın da bilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı