Bir kızı nasıl etkileyebilirim?

Lose and win

Centipat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i512345U 1080 Tİ 16 RAM 512 SSD
Meslek
Ögrenci
Herkese merhaba, bir kizi nasıl etkilerim? Bunu sizlere sormak istedim, daha yeniyim, herkese iyi sosyaller.

Cevaplarını bekliyorum .

Son düzenleme:
Herkese merhaba, bir kizi nasıl etkilerim? Bunu sizlere sormak istedim, daha yeniyim, herkese iyi sosyaller.

Kizin ilgi alanlari. Kizla muhabbet et ben mesela kiz kemanci diye kemanla ilgili muhabbet aciyordum etkileme degil yani. Muhabbet.

Kizin ilgi alanlari. Kizla muhabbet et ben mesela kiz kemanci diye kemanla ilgili muhabbet aciyordum etkileme degil yani. Muhabbet.

Yani neredeyse her teneffüs konuşuyoruz isntadan ekleşelim dedim pek oralı olmadı gibi sonra adın ne dedi bende verdim hala atmadı ya da hesabı bulamadı.

Cevaplarını bekliyorum.

Kendin ol yeter yani başka birisi gibi davranınca (nasıl tabir edilir bilmiyorum) ileride senden sıkılmaya başlıyor çoğu insanda böyle bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…