M Monamina Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 489 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #11 333365 dedi: @Monamina, her davranışın altından anlam aramaya gerek yok. Bunu demek istedim. Genişletmek için tıkla... Evet bunu demek istedim bende Kayra342727 dedi: Nefes alıyorsa aşıktır kardeşim bas nikahı. Genişletmek için tıkla... Komik değil kardeşim Kayra342727 dedi: Nefes alıyorsa aşıktır kardeşim bas nikahı. Genişletmek için tıkla... Komik değil kardeşim hüseyin284848 dedi: Knk hemen evlen bu fırsat kaçmaz. Genişletmek için tıkla... Yok reis öyle bir durum yok ortada keşke öyle olsa daha iyi olurdu
333365 dedi: @Monamina, her davranışın altından anlam aramaya gerek yok. Bunu demek istedim. Genişletmek için tıkla... Evet bunu demek istedim bende Kayra342727 dedi: Nefes alıyorsa aşıktır kardeşim bas nikahı. Genişletmek için tıkla... Komik değil kardeşim Kayra342727 dedi: Nefes alıyorsa aşıktır kardeşim bas nikahı. Genişletmek için tıkla... Komik değil kardeşim hüseyin284848 dedi: Knk hemen evlen bu fırsat kaçmaz. Genişletmek için tıkla... Yok reis öyle bir durum yok ortada keşke öyle olsa daha iyi olurdu
pumour Hectopat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 1.142 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Mart 2025 #12 Gözlüğü yokken göremiyordur, daha iyi görmek için gözünü kısmıştır seni bir arkadaşına benzetip.
şifre20 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 1.547 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2025 #13 Monamina dedi: Evet dostlar böyle bir olayla karşılaştım bu ne anlama gelir ne demektir? Genişletmek için tıkla... Astigmat ya da miyop olabilir, geneli böyle yapıyor görmek için.
Monamina dedi: Evet dostlar böyle bir olayla karşılaştım bu ne anlama gelir ne demektir? Genişletmek için tıkla... Astigmat ya da miyop olabilir, geneli böyle yapıyor görmek için.
Feitanq11 Centipat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 606 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI Thin GF63 12VE-083XTR Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2025 #14 Monamina dedi: Evet dostlar böyle bir olayla karşılaştım bu ne anlama gelir ne demektir? Genişletmek için tıkla... Gözlüğünü takmamıştır belki.
Monamina dedi: Evet dostlar böyle bir olayla karşılaştım bu ne anlama gelir ne demektir? Genişletmek için tıkla... Gözlüğünü takmamıştır belki.