Bir kızın sevdiği nasıl anlaşılır?

• Konuyu başlatan xvyz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 239

xvyz

Centipat
Daha fazla  
Bir kız vardı. Bir gün sınav çıkışı yanıma geldi nasıl bu kadar iyi yaptığımı evde neler yaptığımı falan sordu. Zaten seviyordum bende onu gözlerini konuşurken bir saniye bile üstümden ayırmadı durmadan gülüyordu. Sonra iki gün sonra arkadaşıyla yanıma geldi heyecanlı ve yük sesle konuşuyordu. Sonra bir gün yanından geçerken arkadaşı bana imalı imalı kızın ismini söyledi (kız yanındaydı). Biraz asosyel bir tipim bana karşı çok tutarsız davranıyor bazen başka bir kızla konuşurken bana laf atıyor bazen küçük bir kabalık edince bana iki katı kötü davranıyor. Bazen bana bakarken yakalıyorum bakışıyoruz bazen yüzüme bile bakmıyor. Nasıl anlayacağım beni sevdiğini? Red yemek istemiyorum.

Hocam asosyal olsan bakmazdı ama "asosyel" olduğun için şansın olabilir.
Şaka bir yana anlayamazsın. Hoşlanıyormuş ayağı yapıp dalga geçen, oynayan ondan sonra kenara atan çok var. Direk asılman lazım kabul ederse eder.

Hocam asosyal olsan bakmazdı ama "asosyel" olduğun için şansın olabilir.
Şaka bir yana anlayamazsın. Hoşlanıyormuş ayağı yapıp dalga geçen, oynayan ondan sonra kenara atan çok var. Direk asılman lazım kabul ederse eder.
İyi şakaydı. Huyum değil ki asılmak bide öyle bir tip değil. Yani iyi bir ailede yetişmiş iyi bir eğitim almış bir kız diğer egoistler gibi umut verip dalga geçmez diye umuyorum. Zaten ben konuşma açamıyorum (ilk o açtı konuşma) arada sıra hafif laf atıp geçiyo bana sinirlerimle oynuyor(dümdüz dururken çekil bakayım falan diyor böyle). Geçen arkadaşına buna çok sinir oluyorum diyordu(Madem sinir oluyon niye geldin yanıma) Geçen birkaç kız yanıma geldi hiç ilgilenmezken birden yanıma ışınlandı bildiğin. Bende kendimi çekilmez sanırdım benden beterleri de varmış.

@xvyz yaş kaç üniversitede misin? Bu işler uzatılmaya gelmez direk niyetini belli edeceksin. Kahve içelim gezelim tozalım de. Bu işler kültür, eğitim ve zenginliğe bakmıyor. İnsan insandır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı