Bir kızın sevdiğini bilirken ilişkiden sıkılma endişesiyle ne yapılmalı?

SunsetPolo

Hectopat
Daha fazla  
Bir kızın beni sevdiğini ve kişiliğinde bir problem olmadığını düşünüyorum. Ancak sevgili ya da flört olsak, iki gün sonra sıkılacağımı biliyorum ve karşı tarafı üzmek istemiyorum. Utandığım için sıkıldığımı belirtmedim; cinsellik de umurumda değil. Bu konuyu yazarken bile bana yazdı. Şu anda ne yapmalıyım? Bu durum başıma ilk kez gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstemiyorum de bitir.

Hocam bu ilişkiler benim favori ilişkilerimdir. Benim bu ilişkilerde uyguladığım ve genelde etkili olan tek şey karşı tarafa geçirdiğin her vakitten, her andan acayip keyif aldığını hissettireceksin fakat o yokken de hiç yazmayacaksın, aramayacaksın, konuşmayacaksın. Çok garip bir ikileme düşecek.

"Bu çocuk yanımdayken bu kadar mutluyken neden en ufak uzaklaşmada doğrudan sanki bitiyormuş gibi?"

Diye soracak kendi kendisine. Eğer ki değer veriyorsa sana (ki mutlaka veriyordur sadece ilişki istemiyor bile olabilir) bu soruları arttırıp kendi psikolojisini bozacak.

(bu tür ilişkilerden asla ama asla bir şeyler bekleme, bu ilişkilerin bir süreci yok. Devamı yok. Geleceği yok. Mutluluğu yok. Sadece eğleneceksin ve deneyim edeceksin)

Kadınlar konusunda sarsılmaz olmayı asla unutma.

İstemiyorum de bitir.

Kız bana sohbet arasında sordu ümitlenmek istemiyorum gibi sonra üzülen ben oluyorum dedi bende direkdedim ki seni seviyorum desem ilişkimiz olsa 2 gün sonra ben sıkılacağım kendimi biliyorum dedim konu bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…