I ilkeryilmazim564 Yoctopat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #11 liera dedi: Yapamicaksan kızla konusurken birkac yakın arkadasın yanınızdan gecsin rahat hissettirir. Genişletmek için tıkla... Ben daha rahatsız olurum öyle. liera dedi: Yapamicaksan kızla konusurken birkac yakın arkadasın yanınızdan gecsin rahat hissettirir. Genişletmek için tıkla... Konuyu açtığımdan beri 2 kere gördüm. Konuşamadım. Son düzenleme: 31 Mayıs 2024
liera dedi: Yapamicaksan kızla konusurken birkac yakın arkadasın yanınızdan gecsin rahat hissettirir. Genişletmek için tıkla... Ben daha rahatsız olurum öyle. liera dedi: Yapamicaksan kızla konusurken birkac yakın arkadasın yanınızdan gecsin rahat hissettirir. Genişletmek için tıkla... Konuyu açtığımdan beri 2 kere gördüm. Konuşamadım.
liera Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 598 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-12650H 32GB RAM 2TB NVME SSD 8GB RTX4060 Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #12 ilkeryilmazim564 dedi: Ben daha rahatsız olurum öyle. Konuyu açtığımdan beri 2 kere gördüm. Konuşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam geç olmadan konuşman gerek kızı kendinden üstün görmemen lazım.
ilkeryilmazim564 dedi: Ben daha rahatsız olurum öyle. Konuyu açtığımdan beri 2 kere gördüm. Konuşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam geç olmadan konuşman gerek kızı kendinden üstün görmemen lazım.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 31 Mayıs 2024 #13 @ilkeryilmazim564 git instasini iste ordan konuş.
I ilkeryilmazim564 Yoctopat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #14 liera dedi: Hocam geç olmadan konuşman gerek kızı kendinden üstün görmemen lazım. Genişletmek için tıkla... Gözlerini gördükten sonra kendimden geçiyorum. Nefesimi bile toplayamıyorum. SeanStrickland dedi: @ilkeryilmazim564 git Instagram'sini iste oradan konuş. Genişletmek için tıkla... Önce sohbet kurmam lazım. Yoksa vermez Instagram
liera dedi: Hocam geç olmadan konuşman gerek kızı kendinden üstün görmemen lazım. Genişletmek için tıkla... Gözlerini gördükten sonra kendimden geçiyorum. Nefesimi bile toplayamıyorum. SeanStrickland dedi: @ilkeryilmazim564 git Instagram'sini iste oradan konuş. Genişletmek için tıkla... Önce sohbet kurmam lazım. Yoksa vermez Instagram
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 31 Mayıs 2024 #15 @ilkeryilmazim564 biraz konuşsan yeter.
I ilkeryilmazim564 Yoctopat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #16 SeanStrickland dedi: @ilkeryilmazim564 biraz konuşsan yeter. Genişletmek için tıkla... İlk gördüğüm yerde konusucam. Beni de yordu bu iş. SeanStrickland dedi: @ilkeryilmazim564 biraz konuşsan yeter. Genişletmek için tıkla... Sadece reddetmesinden korkuyorum. Rezil olma korkusu değil. Sadece çok istiyorum. Son düzenleme: 31 Mayıs 2024
SeanStrickland dedi: @ilkeryilmazim564 biraz konuşsan yeter. Genişletmek için tıkla... İlk gördüğüm yerde konusucam. Beni de yordu bu iş. SeanStrickland dedi: @ilkeryilmazim564 biraz konuşsan yeter. Genişletmek için tıkla... Sadece reddetmesinden korkuyorum. Rezil olma korkusu değil. Sadece çok istiyorum.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 31 Mayıs 2024 #17 @ilkeryilmazim564 farkı yok ki umursamaman lazim sonucu.
I ilkeryilmazim564 Yoctopat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #18 SeanStrickland dedi: @ilkeryilmazim564 farkı yok ki umursamaman lazim sonucu. Genişletmek için tıkla... Tamam.
SeanStrickland dedi: @ilkeryilmazim564 farkı yok ki umursamaman lazim sonucu. Genişletmek için tıkla... Tamam.