CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 12 Eylül 2020 #51 Bu kadar rastlantılar peş peşe gelecek ve kıza hiçbir şey söylemeden gelip buraya konu açacaksın. Yerinde olmak zor ben o kadar rastlantının gerçekleşmesine izin vermezdim daha ikincisinde bir muhabbete zemin hazırlardım.
Bu kadar rastlantılar peş peşe gelecek ve kıza hiçbir şey söylemeden gelip buraya konu açacaksın. Yerinde olmak zor ben o kadar rastlantının gerçekleşmesine izin vermezdim daha ikincisinde bir muhabbete zemin hazırlardım.
DJ Dikkatt Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 646 Çözümler 1 12 Eylül 2020 #52 H4sanTV dedi: Ban yemişim nokta koymamaktan yeni yazmaya açıldım . Genişletmek için tıkla... Tamam aman sen dikkat et kız dediğim gibi çıkmasın kapıları falan da kitle baca falan varsa çağır beni ben hallederim. Fgfgfgfg.
H4sanTV dedi: Ban yemişim nokta koymamaktan yeni yazmaya açıldım . Genişletmek için tıkla... Tamam aman sen dikkat et kız dediğim gibi çıkmasın kapıları falan da kitle baca falan varsa çağır beni ben hallederim. Fgfgfgfg.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 14 Eylül 2020 #53 İlişkinin adını ne koydunuz? Adını Feriha Koydum Bu soruyu her sorduğumda bu dizinin adı aklıma geliyor.
İlişkinin adını ne koydunuz? Adını Feriha Koydum Bu soruyu her sorduğumda bu dizinin adı aklıma geliyor.
Mercheng Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.691 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 14 Eylül 2020 #54 Adamın şansa bak be. Bende bir kıza aşık oldum öbürsü gün hoca geldi sınav yapacağız sınıflarınızı ayıracağız birkaç hafta sonra dedi .
Adamın şansa bak be. Bende bir kıza aşık oldum öbürsü gün hoca geldi sınav yapacağız sınıflarınızı ayıracağız birkaç hafta sonra dedi .
H H4sanTV Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #55 1 sene sonra güncelleme foruma pek girmiyordum konuyu unutmuşum kızla 5 aydır falan konuşuyoruz şimdilik bu kadar
1 sene sonra güncelleme foruma pek girmiyordum konuyu unutmuşum kızla 5 aydır falan konuşuyoruz şimdilik bu kadar