iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.998 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #1 Merhaba, herhangi bir klavyenin parçasını bir program ile multimedya yapıp bir nevi streamdeck gibi kullanabilmem mümkün mü?
Merhaba, herhangi bir klavyenin parçasını bir program ile multimedya yapıp bir nevi streamdeck gibi kullanabilmem mümkün mü?
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 5 Temmuz 2021 #2 Kendi yazılımı olmayan bir klavyeyse zannetmiyorum.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.998 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #3 Ali Pınar dedi: Kendi yazılımı olmayan bir klavyeyse zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam gidip yazılımlı bir klavye almak yerine üstüne ekleyip Streamdeck almak daha mantıklı zaten.
Ali Pınar dedi: Kendi yazılımı olmayan bir klavyeyse zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam gidip yazılımlı bir klavye almak yerine üstüne ekleyip Streamdeck almak daha mantıklı zaten.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 5 Temmuz 2021 #4 iKayraOnur dedi: Hocam gidip yazılımlı bir klavye almak yerine üstüne ekleyip Streamdeck almak daha mantıklı zaten. Genişletmek için tıkla... Olabilir, ama 300-400 TL bandında yazilimli klavyeler bulunabiliyordu diye hatırlıyorum. Aradaki fiyat farkı odenebilecekse stream deck daha mantıklı olabilir.
iKayraOnur dedi: Hocam gidip yazılımlı bir klavye almak yerine üstüne ekleyip Streamdeck almak daha mantıklı zaten. Genişletmek için tıkla... Olabilir, ama 300-400 TL bandında yazilimli klavyeler bulunabiliyordu diye hatırlıyorum. Aradaki fiyat farkı odenebilecekse stream deck daha mantıklı olabilir.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.998 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #5 Ali Pınar dedi: Olabilir, ama 300-400 TL bandında yazilimli klavyeler bulunabiliyordu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... 300-400₺ bandında zaten multimedya için kullanmak için klavye almak mantıksız olur.
Ali Pınar dedi: Olabilir, ama 300-400 TL bandında yazilimli klavyeler bulunabiliyordu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... 300-400₺ bandında zaten multimedya için kullanmak için klavye almak mantıksız olur.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #6 İnternetten uygun bir makro programıyla ayarlayabilirsiniz.