Gece, NVIDIA ekran kartlarına gelen yeni güncelleme ile ilgili soru sormak için konu açmıştım. Yetersiz bilgi vermekten uyarı almışım. Sistem özelliklerimden bahsetmemi istiyorsanız, zaten imzamda yazıyor. Bu imza kısmı okunmayacaksa ne diye var?
Şimdi siz "imzayı referans göstermek ceza sebebidir" demeden onun hakkında da konuşayım. Ben oraya sistem özelliklerimi gösteriş olsun diye değil, bu tarz bir konu açtığımda yazmayı unutabilirim, her defasında yazmak zorunda kalmayayım diye yazdım. Gece saatlerinde 6 moderatörün açtığım konuya baktığını gördüm. Cidden 6 kişi buna mı karar verdiniz? "Sistem özelliklerini yazmamış, biz buna ceza verelim, açtığı konuyu silelim." mi dediniz?
Ayrıca bu konuda sistemim hakkında bilgi vermeme bile gerek yok, yeterli bilgiyi verdim zaten. Gönderdiğiniz mesajı yeni mesaj yazmaya kapattığınız için derdimizi buradan anlatıyoruz artık.
PC'nizle ilgili bir soru soracaksanız sistemin bütün özelliklerini mutlaka yazın. Bilmiyorsanız AIDA64 gibi bir program ile öğrenin. Soru sorarken detaylı bilgi verin.
İmzamdaki sistem diyerek sistemi konuda belirtmemek ceza nedenidir. İmzanız değişebilir. Her soruda sisteminizi yazmak zorundasınız. Benzer şekilde imzalara referans gösterilemez.
Forum kurallarının 10. ve 22. maddelerinde açıkça görüldüğü gibi cezada bir sıkıntı yok. Mobilden foruma girip, size yardımcı olacak, olmaya yardım edecek kişiler telefon ekran döndürmesini açmadığı sürece sizin imzasını da göremez ayrıca. Dikey kullanımda telefonda imza görünmüyor. Her ne olursa olsun, sistem özelliklerinizi daima belirtmeniz gerekiyor. İyi günler.
Ayrıca konuya hangi modun baktığını da göremezsiniz. 6 yazan ibare konunu görüntüleyen forum üyeleri. F5 yani kısaca sayfayı her yenilediğinizde de görüntüleme sayısı otomatik artar.