CptnMarvell Decapat Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 48 Çözümler 1 17 Nisan 2019 #1 Ailemle bu konuda anlaşamıyorum, çok sinirleniyorum tartışıyorum üzülüyorum, üzüyorum bu konuda ne yapmam gerekiyor? Konu: Üniversite sınavı Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2019
Ailemle bu konuda anlaşamıyorum, çok sinirleniyorum tartışıyorum üzülüyorum, üzüyorum bu konuda ne yapmam gerekiyor? Konu: Üniversite sınavı
Domocibu Kilopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 420 Çözümler 2 Yer Linç yeme durağında bekliyor. 17 Nisan 2019 #2 Karşıdaki kişi tartışma konusunda bilgisizse ve çıkar yol arıyorsa başka konuları insanın yüzüne vurur. Artı 0 Eksi
Karşıdaki kişi tartışma konusunda bilgisizse ve çıkar yol arıyorsa başka konuları insanın yüzüne vurur.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2019 #3 Doğru değil. Büyüklerinin hatalarını yüzüne vurması değil düzeltmesi gerekir. Kendileri 50-60 sene yaşamışlar deneyimlerini sana aktarmaları gerekir. Artı 0 Eksi
Doğru değil. Büyüklerinin hatalarını yüzüne vurması değil düzeltmesi gerekir. Kendileri 50-60 sene yaşamışlar deneyimlerini sana aktarmaları gerekir.