Bir kulüpten başlayıp futbola mı girilmeli üniversiteye mi gidilmeli?

Sagoluyom

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm, kısa kesip olaya geçeceğim.
Ben bu aralar ikilemde kalıyorum, sebebi ise hem hayallerim hem üniversite durumum.
Üniversite olarak BESYO tercih ediyorum, sıralamam da gayet yeterli ve 07.10 tarihinde tercihlerim bitecek, tercih yapacağım, hayalim olarak da futbol oynamak var.

Sadede gelir isek bir tarafta bir sene erteleyip futbola bir kulüpten başlayıp kendimi göstermeye çabalamak hayalim.

Diğer tarafta bu hayalimi bırakıp üniversiteye gitmek var.

Üçüncü bir durumda hem üniversite hem onu yapmaya imkan olur mu bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 sene uzun bir süre değil, kendine güveniyorsan futbolla 1 sene deneyebilirsin.

Cevap üçüncü durum,ikisine de devam ve zamaninı iyi ayarla.

Her ikisini de yapabilirsin. Yapan biri olarak söylüyorum. Hatta bence baktın oynayarak olmuyor okulun bitmeden antrenörlüğe atıl. Deneyim kazan. Ben böyle yaptım ve şu an da yüksek lisansa devam ediyorum. Ayrıca da antrenörlük yaparak paramı kazanıyorum.

Abi teşekkür ederim gerçekten uzun zamandır bir boşluk içersindeyim hem geç kalmışlık hissi yaşıyorum hem daha yolun başındaymışım gibi hayallerimi bırakıp ileri yaşta ah vah çekşp geç kaldım hissine kapılmak istemediğimdne çok ortada kalıyorum ama denemek elimdne ne alır değil mi?

Kesinlikle. Dene en azından denedim olmadı demek keşke deneseydim demekten iyidir.

Güncelleme. Üniversite şehir dışına çıktı buraya geldim ve kendime kulüp buldum ikisini birarada yapıyorum akıl veren herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…