Bir kursun senelik 60 tane YKS denemesi yapması iyi mi?

Kckc

Hectopat
Daha fazla  
Bir tane kurs YKS senesinde yılda 60 tane deneme yapıyormuş. Sizce bu iyi bir rakam mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla her hafta 1 deneme ve son haftalarda seri deneme yapılacak. İdeal bence ama denemeleri dershaneyle sınırlandırmamalısın. YKS 2.dönemde evde kendini denemelere sokman gerekiyor.

Anladığım kadarıyla her hafta 1 deneme ve son haftalarda seri deneme yapılacak. İdeal bence ama denemeleri dershaneyle sınırlandırmamalısın. YKS 2.dönemde evde kendini denemelere sokman gerekiyor.

Aynen öyle hocam kendimi nasıl sokucam denemelere hani yayınların çıkardığı 3'lü 5'li denemeler oluyor onlardan mı bahsediyorsunuz?

Aynen öyle hocam kendimi nasıl sokucam denemelere hani yayınların çıkardığı 3'lü 5'li denemeler oluyor onlardan mı bahsediyorsunuz?
İstediğin yayından tyt denemesi al. Genelde paket şeklinde oluyorlar 6'lı 5'li gibi. Sonra süre ayarlayıp çözmeye başlayabilirsin.

40'ın altına düşmediği sürece ideal.

40'ın altına düşmediği sürece ideal.

Hocam bir de özdebir, töder, çap, bilgi sarmal, üç dört beş, test okul, palme, esen öğretmen, apotemi, paraf yayınları, karekök, endemik, hız ve renk, tek yayın denizi ve limit adlı yayınlardan olacaklarmış bu 60 denemeyi sizce bu yayınlar nasıl?

Evet, ondan bahsediyorum. Kırtasiyelerde satılan küçük kronometreli saatler bulunuyor. Fiyatı 5 TL falandı galiba. Onu da alıp denemede zaman tutarsınız. Biraz daha ileri gideyim; günlük ne kadar çalıştığınızı ölçersiniz.

Özdebir Türkiye geneli her ay yapılan deneme sınavı ama Töder çok daha iyi ondan. Genel olarak güzel yayınlar seçmişler. Sadece test okul neydi hatırlayamadım.

Gayet iyi yayınlar, popüler isimler, @0Parşömen hocam denemelerde daha bilgilidir, benim çok bir tecrübem yok.

Esen Öğretmen yayınlarını ilk defa duydum hocam ancak onun dışında hepsi gayet iyi yayınlar. Ucuza kaçmamışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…