Bir Laptopa 2 hard disk bağlanır mı?

w1llard

Hectopat
Makaleler
1
İyi Sosyaller, dostlar ben laptopuma bir tane daha hard disk takmak istiyorum, bu mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gördüm hocam sağolun teşekkürler, hocam bir sorum daha olucak, SDD taksam bir tane daha sistem
hızlı açılmasına yardımcı olur mu? yoksa HDD hızında mı çalışır?

Gördüm hocam sağolun teşekkürler, hocam bir sorum daha olucak, SDD taksam bir tane daha sistem
hızlı açılmasına yardımcı olur mu? yoksa HDD hızında mı çalışır?
Evet. SSD takarsan hızlı açılır ve daha bir çok yararı olur. Öncelikle bilgisayarınıza format atıp SSD'ye sistemi kurmanız gerekiyor. Bu arada laptopunun marka modelini paylaşır mısın?

Evet. SSD takarsan hızlı açılır ve daha bir çok yararı olur. Öncelikle bilgisayarınıza format atıp SSD'ye sistemi kurmanız gerekiyor. Bu arada laptopunun marka modelini paylaşır mısın?
Tamamdır hocam, Hocam modeli veriyim ama fazla modeli var bu Laptopun ''ASUS K53TA''.

Tamamdır hocam, Hocam modeli veriyim ama fazla modeli var bu Laptopun ''ASUS K53TA''.
İnternet sitesinde modelle alakalı teknik bilgi bulamadım ama muhtemelen SATA 3 destekliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…