ILowDamage Femtopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #1 Normalde kasalı bilgisayar bakıyordum ama laptoplara da bakmaya karar verdi. Burada karşılaştığım yabancı bir terim oldu. "Ekran kartı watt değeri". Piyasadaki herhangi bir laptopun ekran kartı watt değerini öğrenmenin bir yolu var mı? Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2023
Normalde kasalı bilgisayar bakıyordum ama laptoplara da bakmaya karar verdi. Burada karşılaştığım yabancı bir terim oldu. "Ekran kartı watt değeri". Piyasadaki herhangi bir laptopun ekran kartı watt değerini öğrenmenin bir yolu var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
684918 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 3.056 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #2 Üretici sitesinde yazar genelde ama bazıları yazmıyor, bu yüzden YouTube üzerinden review videolarını izlemeni öneririm. Artı 0 Eksi
Üretici sitesinde yazar genelde ama bazıları yazmıyor, bu yüzden YouTube üzerinden review videolarını izlemeni öneririm.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #3 Biraz araştıracaksın çünkü doğru düzgün yazan bir yer yok. Laptopun markasının sitesi üzerinden ulaşabilirsin belki. Artı 0 Eksi
Biraz araştıracaksın çünkü doğru düzgün yazan bir yer yok. Laptopun markasının sitesi üzerinden ulaşabilirsin belki.
Texafx Hectopat Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 165 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #4 Üretici sitesinden veya yabancı YouTuber'lardan o laptopun incelemesini yapan varsa oradan da bakabilirsin. Artı 0 Eksi
Üretici sitesinden veya yabancı YouTuber'lardan o laptopun incelemesini yapan varsa oradan da bakabilirsin.
Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.237 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 17 Kasım 2023 #5 Modeli söylersen yardımcı oluruz. Genelde çoğu marka söylemekte çekingendir kullandıkları modelde GPU'nun maksimum kaç watt çektiğini. Artı 0 Eksi
Modeli söylersen yardımcı oluruz. Genelde çoğu marka söylemekte çekingendir kullandıkları modelde GPU'nun maksimum kaç watt çektiğini.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.876 Makaleler 9 Çözümler 1.034 17 Kasım 2023 #6 1: NVIDIA Denetim Masası'na girip direkt özelliklerinden bakmak, cihaz sizde yoksa kullanan birinden isteyebilirsiniz. 2: Üretici siteleri veya incelemelerden öğrenebilirsiniz, direkt genel bir site isterseniz bu var hem Türkçe kaynak ama önermem pek. Laptop Arşivi – Laptop GPU Gücünü Öğren! Artı 0 Eksi
1: NVIDIA Denetim Masası'na girip direkt özelliklerinden bakmak, cihaz sizde yoksa kullanan birinden isteyebilirsiniz. 2: Üretici siteleri veya incelemelerden öğrenebilirsiniz, direkt genel bir site isterseniz bu var hem Türkçe kaynak ama önermem pek. Laptop Arşivi – Laptop GPU Gücünü Öğren!