Bir lisesin iyi olup olmadığı nasıl anlaşılır?

834217

Femtopat
Arkadaşlar okulumu değiştirmek istiyorum, fakat gideceğim okulun nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum. Bu okula giden arkadaşlarım yok, internet sitesinde bulunan yorumlara baktığımda tatmin edecek cevap yok. Okulun nasıl bir yer olduğu - özellikle çevre- nasıl öğrenebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bunun anlamanın basit bir yolu var arkadaşınızın arkadaşları gidiyor mu o okula? Ya da öğretmenlerinize sorabilirsiniz öğretmen arkadaşları varsa.

Hocam bunun anlamanın basit bir yolu var arkadaşınızın arkadaşları gidiyor mu o okula? Ya da öğretmenlerinize sorabilirsiniz öğretmen arkadaşları varsa.
Hocam arkadaşlarıma sordum fakat yok bulamadım gerçekten. Bide hocam 11.sınıftayken değiştireceğim sizce geç mi? Değiştirmemim sebebi ise okulumda Çok fazla zorba, alay ve öğretmenlerin kalitesizlik var.

Hocam arkadaşlarıma sordum fakat yok bulamadım gerçekten. Bir de hocam 11.sınıftayken değiştireceğim sizce geç mi? Değiştirmemim sebebi ise okulumda çok fazla zorba, alay ve öğretmenlerin kalitesizlik var.

Hocam öğretmenler dersi takmıyorsa okumak evet imkansız gibi başka lise yok mu peki illa o lise olacak diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…