miçobaba Hectopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.592 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #1 Galiba 5 tane Steam hesabım tek maile bağlı, gereksiz olanları nasıl sileceğim? Bu hesapların hepsini nereden bulabilirim?
Galiba 5 tane Steam hesabım tek maile bağlı, gereksiz olanları nasıl sileceğim? Bu hesapların hepsini nereden bulabilirim?
Çözüm RitmicOfficial 19 Şubat 2025 "Steam şifremi unuttum" bölümünden mailine bağlı hesaplara bakabilirsin. Link: Steam Destek - Steam Hesap adımı veya parolamı unuttum Hesabını silmek istiyorsan da aşağıdaki blogu inceleyebilirsin. Steam Destek :: Hesap Silme - Yaygın Sorular help.steampowered.com miçobaba dedi: Galiba 5 tane Steam hesabım tek maile bağlı, gereksiz olanları nasıl sileceğim? Bu hesapların hepsini nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Sorun çözüme kavuştu mu?
"Steam şifremi unuttum" bölümünden mailine bağlı hesaplara bakabilirsin. Link: Steam Destek - Steam Hesap adımı veya parolamı unuttum Hesabını silmek istiyorsan da aşağıdaki blogu inceleyebilirsin. Steam Destek :: Hesap Silme - Yaygın Sorular help.steampowered.com miçobaba dedi: Galiba 5 tane Steam hesabım tek maile bağlı, gereksiz olanları nasıl sileceğim? Bu hesapların hepsini nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Sorun çözüme kavuştu mu?
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.374 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Türkiye Cumhuriyeti 19 Şubat 2025 #2 "Steam şifremi unuttum" bölümünden mailine bağlı hesaplara bakabilirsin. Link: Steam Destek - Steam Hesap adımı veya parolamı unuttum Hesabını silmek istiyorsan da aşağıdaki blogu inceleyebilirsin. Steam Destek :: Hesap Silme - Yaygın Sorular help.steampowered.com miçobaba dedi: Galiba 5 tane Steam hesabım tek maile bağlı, gereksiz olanları nasıl sileceğim? Bu hesapların hepsini nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Sorun çözüme kavuştu mu? Son düzenleme: 21 Şubat 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
"Steam şifremi unuttum" bölümünden mailine bağlı hesaplara bakabilirsin. Link: Steam Destek - Steam Hesap adımı veya parolamı unuttum Hesabını silmek istiyorsan da aşağıdaki blogu inceleyebilirsin. Steam Destek :: Hesap Silme - Yaygın Sorular help.steampowered.com miçobaba dedi: Galiba 5 tane Steam hesabım tek maile bağlı, gereksiz olanları nasıl sileceğim? Bu hesapların hepsini nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Sorun çözüme kavuştu mu?
KS KS miçobaba Hectopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.592 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #3 Konuyu açtıktan sonra nasıl yapılacağını buldum ama teşekkürler. Artı 0 Eksi
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 21 Şubat 2025 #4 Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Artı 0 Eksi
Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla.
KS KS miçobaba Hectopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.592 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #5 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Hocam yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yapınca sorun çözülüyor. O mesajı çözüm olarak işaretlerseniz iyi olur. Artı 0 Eksi
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Hocam yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yapınca sorun çözülüyor. O mesajı çözüm olarak işaretlerseniz iyi olur.